| YukyTsukiyomi a întrebat:

FUNDA UNRGENT! Cum fac un baiat sa recunosca ca ma place?

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu stiu daca o sa mearga, dar eu la asta ma gandesc acum.deci iti zic laughing. Incearca sa il saluti mereu, uita'te frumos la el si zambeste'i. si incearca sa te dai si la alti baieti sa vezi cum reactioneaza.

Răspuns utilizator avertizat
| Twatwaffle a răspuns:

Cel mai sigur... fa-te ca placi pe altcineva, preferabil un prieten de al luilaughing
sa te vada el ar fi cel mai bine(vb totusi cu respectivul falsbig grin, spune-i ce trebuie sa faca) si apoi... dai inainte!
expresia de pe fata baiatului vizat va valora mai mult decat 1000 de cuvintebig grin
Bafta!winking

| Satan13 a răspuns:

Pai ai putea sa-l intrebi(numai daca stii ca nu e mai rusinos)altfel in niciun caz, pentru. ca e posibil sa te minta! Dar nu sunt o experta la acest capitol, fiindca nu prea imi pot da seama cum o sa reactioneze! E adevarat ca doar un alt baiat isi poate da seama perfect ce trebuie sa faci tu ca el sa recunoasca! Nu stiu poate daca...sa zicem ca iesi cu altul si atunci il vei face gelos si poate va recunoaste sau va devenii mai rau si cred ca...il va lua la bataie pe ala care iese cu tine! OK! Am facut doar o gluma! Dar sa stii ca eposibil si asta!

| Monycina a răspuns:

Poi. esti singura ca te place? Mai bine vb cu el pe mess happy si daca chiar te place poate ii va spune pe messwinking big grin succes

| anythingforyou a răspuns:

Daca esti sigura ca te place ai putea incerca faza cu gelozia sau inventeaza ca simpatizezi un baiat si sa ii ceri un sfat cum sa il abordezi, vezi cum reactioneaza! Succes happy

| cineva_2560 a răspuns:

Depinde

| kristinaaaa a răspuns:

Pai ori pune o colega sa il testeze sau testeaza chiar tu, vezi daca iti iese in ajutor cand nu poti ceva.:d

| Jeannine a răspuns:

Pai in primul rand nu te duce la el si sa il intrebi direct pentru ar nega daca este un baiat timid. incearca sa ai bati cateva apropouri la voi doi si vezi cum ati raspunde si dupa acest lucru ati vei da sema daca ca te place. love struck