| rlk1234 a întrebat:

Funda, urgent! Cum dezinstalez aplicattiile d pe mess, chestiile alea cu a intrat unu, o iesit altul? urgent plzzz dau funda vot ce vreti voi!? si habar n-am unde sau instalat alea plzz helpcrying?

Răspuns Câştigător
| KaRa23S a răspuns:

Cautal atunci prin calculator. Ceva cu yahoo vorbitor sau eu stiu ma faci sa'l instalez special am impresia ca se numeste filehost_sunete la mess in lb romana, cauta sal mai descarci odata si vezi unde se salveaza.

3 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Faiiiiii sa mor mi-am pus programul si eu ca sa vad cum il sterg si l-am sters si tot merge. Acum ma terorizeaza si pe mine! daca gasesc solutie de ajut

| rlk1234 explică:

Problema e ca nu stiu cum se nmeste aplicatia, ca ce miai zis uh stiam si eu sa facsad, dar oricum mersi de ajutorhappy

| Alex_2466 a răspuns:

Intri la /my computer/ si vezi in partea dtinga la otiunele acelea o sa gasesti /add or remove program/ si acolo sunt toate instalarile tale de pe PC si iti cauti aplicatia aceia de la mess apesi de odata pe el si in dreapta iti va aparea /remove/ sau ceva de genul asta sil dezinstalezi. Cam asta-i sper ca te-am ajutat happy