| wiufh a întrebat:

FUNDA! VA ROG AJUTATI-MA! Cum pot face o prima impresie buna? De la anul intru la liceu, nu cunosc pe nimeni, dar vreau sa ajung mai populara, colegilor sa le placa compania mea, sa iesim in oras, etc.
Problema e ca pana acum cei din jur ma considerau timida, deoarece imi era greu sa ma integrez intr-un grup mai mare, si in general imi petreceam majoritatea timpului doar cu cate 1-2 fete. Un alt lucru care ma deranjeaza este ca tocmai atunci cand vreau sa fac impresie si am emotii, mi se intampla sa ma balbai sau sa ma pierd, si nu prea stiu cum sa intru in discutie.
Sunt o fire vesela, prietena de incredere, si persoanele care ma cunosc stiu ca fac mereu glume si observatii amuzante, si tot timpul gasesc un mod placut in care sa imi petrec timpul cu prietenii, dar niciodata nu am fost populara, iar acum as vrea sa fiu ceva de genul "sufletul petrecerii".
Chiar acesta este genul meu, doar ca mereu au fost alti "lideri de grup", iar toata atentia le revenea lor pentru ca si-au luat acest titlu inca de la inceput. Cum ma pot afirma si eu?
Multumesc mult pentru rabdarea acordata si pentru eventualele raspunsuri.
Va rog ajutati-ma! Apreciez orice sfat.

Răspuns Câştigător
| cryna a răspuns:

Buna! si eu eram ca tine si acum nu ma recunosc nici eu laughing pai asta e sansa ta nu te cunoaste nimeni, nu stie nimeni ca esti de fire timida asa ca fa-ti curja si afirma-te.prima data o sa iti fie mai greu dar apoi nu o sa mai ai probleme! si nu iti fa griji ca o sa te pierzi, vei vedea totul va veni de la sine.si nu te gandi prea mult la asta pentru ca mai este pana ce incepe scoala.fi draguta cu toti colegi, fa glume. participa la balul bobocilor si intr-a 9 o sa se aleaga un sef de clasa. ocazie buna pentru tine sa te afirmi. daca aveti echipa de majorete bagate si uh.dar un sfat pentru ca deveni populara nu recurge chiar la toate.eu am vazut multe fete care pentru a se baga in niste grupuri s-au apucat ee fumat de chiulit si iti spun ca nu e bine dintr-a 9 sa faci asa ceva. trebuie sa te gandesti si la profi nu doar la colegi.trage tare in primul sem ca sa te ia de buna si apoi nu mai ai treabawinking daca esti asa cum te-ai descris nu o sa ai probleme. multa bafta!

2 răspunsuri:
| catalinas_6487 a răspuns:

Fii tu insuti:* succes!

| NoLimits_6314 a răspuns:

Trebuie,in primul rad, sa nu te temi ca vei spune ceva gresit.Gandeste-te ca ii cunosti de o vesnicie pe acei oameni si fii tu insati cu ei. Daca vrei sa te remarci fa ceva deosebit insa care sa nu jicneasca pe nimeni. Popularitatea este ceva relativ, trecator, toti si-o doresc...si nu te opreste nimic sa faci cunostinta cu toti colegii tai de liceu, castigandu-le atentia spunandu-le ceva frumoshappy