Pai avand in vedere ca dintr-o data a inceput sa iti acorde o atentie mai mare decat de obicei, ma gandesc ca ii place de tine.iti sugerez sa te "joci " putin cu el, pentru a fii sigura de acest lucru. Si cand zic sa te joci, ma refer sa ii dai de inteles foarte discret ca iti place de el, dar totodata sa pari asa putin indiferenta.Si daca baiatul continua cu atentia, sau acea atentie devine si mai mare, atunci poti fi sigura in proportie de 80% ca ii place de tine sper ca te-am ajutat
Eu cred ca da... adica parerea mea :X mai bine l.ai intreba da te plke dar inainte de asta spune-i kal tu il plakii si daca chiar fake cum ai spus tu sigur te placee sunei ca. l plakii NU O SA REGRETII! :X
Buna!
Poi ...ar parea ca da! Parerea mea este ca te place!
Dar fa-o si uh pe inabordabila! ...Fi putin mai. dura cu el!
Lasa-l sa-ti faca curte muult. si nul baga foarte tare in seama!
Se va simti atras de atitudinea ta "incapatanata'. asta daca vrei!
Fa-l sa lupte mult pentru tine...
SuCces! Funda?
Eu cred ca are un nou grup de prieteni cu care se ocupa cu fetele. Nu as crede ca te place de obicei cel care te place incearca sa te impresioneze nu de alta dar cei trei prieteni sunt intr-o provocare poate ceilaltzi sunt mai timizi si nu au curajul ca sa mearga la fete adica la voi si mergea cel mai destept dintre ei ca sa-i impresioneze pe ceilaltzi.
Sper ca te-am fost de ajutor
bye
Fata draga, tu esti proasta de ce dracu pui intrebarea asta cu " PISSICA " masii de sapte ori La orice categoria ma duc apare intrebarea ta prosteasca nu puteai dormi daca o puneai doar O DATA?
Pai draguto! Eu zic ca ai sanse cu baiatul dar hay sa nu tragem concluzii gresite! Semnul cu pissy si ca iti zambeste e O. K dar poate ca el face asa cu toate fetele! Daca tie iti place fi atenta la gesturile, detalii vorbele lui! Intreaba-i prietenii! Sau cel mai bine intreaba-l pe el! Succes
Sincer? sincer?
Give up girl! Isi cam bate joc de tine!
you are a strong, independent women!
Sper ca ai inteles ce am scris si astea sunt numai copilarii! nu crede in porcaria asta!
Kisses:*
Te place mult. Sau doar vrea sa te faca sa crezi asta. Poate vrea sa te faca de ras sau doar sa te enerveze . Am avut si eu problema asta .
Pai, draga mea, in primul rand salut.deci,sa stii ca si eu am fost intr-o situatie asemanatoare ca a ta. ia-o usor.deci daca ti-a vorbit, ti-a zambit si daca se ia in seama cu tine, tu fa la fel.si daca tie iti place de acel baiat, pe parcurs o sa iti ceara prietenia si o sa vb mai mult si poate cine stie. chiar o relatie.lasa-l pe el sa faca primul pas, si tu da-te pe langa el, si fii ca si cum nu ai sti ca se da la tine.eu cred ca ii place de tine si nu stie cum sa iti zica. un sfat: stai cu ochii pe el si iti vei da seama daca te place sau nu, dupa cum se comporta. daca iti place raspunsul si sfatu`, da fundita.
pa, pa