anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTOR, DE MULTE SFATURI. in scoala in care invat mi s-a cam stricat imaginea in urma cu ceva timp deoarece am fost cu un baiat si pentru ca aveam sentimente fata de el, ii permiteam foarte multe ( stiu, nu ma criticati, stiu foarte bine ca am gresit). Asta un motiv, si altu este ca toate fitoasele din scoala ma barfesc pentru ca o data am fost cu un baiat care ele erau indragostite de el, si baga cuvinte urate la toti din scoala despre mine si minciuni oribile. In fata baietilor, nu sunt o fata tocmai apreciata.

Va rog frumos am nevoie de ajutor! Intrebare e : CUM AS PUTEA SA'MI "ARANJEZ" IMAGINEA IN FATA CELORLALTI? SA VADA CA AM DEVENIT O FATA DESTEAPTA, CARE NU DA ATENTIE LA TOTI? CUM SA INCEP? cateva sfaturi va rogg.

va promit funda! :*

sad

Răspuns Câştigător
| Africanwitch a răspuns:

Salut!
Nu inteleg cum ti-ai putut strica imaginea, daca intr-adevar ai avut sentimente pentru acel baiat, ca doar nu ati facut sex de fata cu ceilalti.
In fine... ai putea incepe prin ignorarea barfelor si sa te axezi pe invatatura daca vrei sa le dovedesti ca esti inteligenta. Deasemenea sa iesi in lume sa nu creada ca nu te poti distra cu toate povestile lor. Fa-ti prieteni de altundeva, nu neaparat din aceeasi scoala.
Daca te agaseaza verbal, eu zic ca ar trebui sa le razi in fata, nu esti datoare sa dai explicatii nimanui.
Totusi, ca sa iti aranjezi imaginea e destul de greu din cauza acelor fete. Ai putea sa te arati indiferenta fata de minciunile lor si sa incerci sa treci peste, vei vedea ca in catva timp daca nu le mai dai asa zisele motive, vor inceta toate barfele si va fi bine.
Sa nu mai umbli in public cu nici un baiat deocamdata daca vrei ca baietii sa nu te considere usuratica si mai departe sa iti vezi de viata de toate zilele.
Succes!

7 răspunsuri:
| Mihaelaa98 a răspuns:

Nu ii baga in seama
spune-le sa crdea ce vrea ei ca nimica nu este adevarat

Răspuns utilizator avertizat
| Lora a răspuns:

Pai exact ceea ce ceri trebuie sa faci, sa nu bagi in seama comentariile rautacioase de la persoanele nepotrivite referitoare la tine

| Albinuțăă a răspuns:

Nu ii baga in seama.aratale ca nu ai nevoie de ei.iti poti face si prieteni noi.trateaza.i cu indiferenta.sti doar.indiferenta doare cel mai tare. si o sa vada ca nu iti pasa si o sa te lase in pace.nu poti schimba totul dintr. o data. dar cum timpu se va rezolva.
spre ca ti.am fost de ajutor.

Funda?:Xblushing

| loveaholic a răspuns:

Buna! stiu cum e cu imaginea. oamenilor le place sa aiba o imagine proasta despre ceilalti, dar poti sa o schimbi. mai intai, poti sa astepti o saptamana, sa nu ii bagi in seama, sa arati ca nu te intereseaza baietii, apoi sa le spui ca te-ai schimbat. poate ca nu o sa te creada si poate ca nu o sa te accepte la inceput, dar se vor intreba daca chiar e adevarat si vor realiza la un moment dat ca e

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Nu le da atentie si data viitoare cand vrei sa fii cu un baiat il alegi cu mai multa grija.si nu ii mai permite sa faca ce vrea cu tine.succes

| Razvan a răspuns:

Ce nu inteleg oamenii si probabil nu vor intelege niciodata este faptul ca oricine merita o a doua sansa.Si nu numai in teorie ca acolo nu ne intrece nimeni
Se spune ca pentru orice fel de greseala exista iertare.Si nu trebuie sa o cauti la altii ci la tine
Ai facut greseala capitala ca te-ai indragostit. Din pacate, nimeni nu scapa de asta. Tuturor ni s-a intamplat sa iubim si sa nu primim inapoi aceeasi iubire.Doar pentru ca iubim diferit nu inseamna ca nu iubim
Mergi mai departe.Asta e o lectie.Sa stii sa mergi pe drum cand toti dau cu pietre in tine; e o dovada a tariei de caracter