Am pus-o să aleagă.A zis "nu ştiu", şi eu i-am zis "pa atunci".Dar bine... aveam 11 ani.
Nu dau importanţă la astea,nu poţi obliga pe cineva să fie prieten numai cu tine.Să nu exagerăm,o fată dacă chiar îţi e prietenă nu te lasă pentru prima venită, şi dacă are tendinţa să facă asta o laşi tu, nu merită să îi dai atenţie.
Da mi s-a intamplat si am fost foarte nervoasa.Eram de mult prietena cu ea si se bagase o fata.I-am spus ca sunt enervata deoarece s-a bagat intre mine si ea si i-am expicat ca daca vrea sa fie prietena cu noi trebuie sa vorbeasca cu amandoua nu doar cu una dintre noi.Dai funda?
Da mi s-a intamplat dar am noroc ca aceea fata e foarte increzuta si prietena mea nu o place, nu am facut nimic pentru ca s-a rezolvat de la sine
Da mi s-a intamplat.Persoanele care fac lucruri de genul asta sunt niste impocrite.Cred ca o fac doar din gelozie. fara sa gandeasca ca poate fi si ea prietena cu fata respectiva fara sa provoace certuri intre ea si o alta prietena.E penibil.Eu am incercat sa vorbesc cu fata respectiva, dar nu prea m-a inteles si apoi am vorbit cu prietena mea.O perioada nu am mai fost asa bune prietene dar apoi am revenit la fel.
Da mi s-a intamplat.si am incercat sa ma imprietenesc cu ea indiferent cat de greu a fost
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: