| justme4 a întrebat:

Funda!
Vineri am un majorat, la care vor fi in principal manele. Va rog sa ma invatati cativa pasi simpli pe care ii pot face pe manele, cu sau fara partener.
Cum danseaza un tip cu o tipa pe melodii romanesti sau straine actuale, cu ritm energic, in afara de pozitia, el in fata sau in spate, sau fata in fata cu un picior distanta? Am vazut de multe ori in poze perechi care dansau prinsi de mana si cu ceva distanta intre ei.
Va rog daca stiti sa imi lasati si un video happy
Daca mai stiti pasi de dans care merg pe orice gen de muzica, de baza, va rog sa imi spuneti.
Mersi!

5 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Daca sarbatoritul sau sarbatorita sunt manelari, nu te duce, e clar ca o sa fie urat

| mgtow a răspuns (pentru Felys):

Lasa omul sa asculte ce vrea, nu inseamna ca e prost daca asculta manele. O fi melodie tiganeasca dar nu tampeste pe nimeni.

| Felys a răspuns (pentru mgtow):

Nu v-ati saturat de tigani asa in general, ne-a facut tara si neamul de ras

| mgtow a răspuns (pentru Felys):

Aia o fi tigani dar nu fura, canta si isi castiga banii in mod cinstit. Pedegeaba incearca sa scape de taxe pentru ca statul ii prinde si pe ei si ii lasa fara averi asa ca fiecare isi cauta samanta sa o duca bine, nu le purta invidie sau ciuda pentru ca nu are rost. Vorbeste de rau de cei care put si fura care nu vor sa munceasca si injura toata ziua, aia sant tiganii nesimtiti.

| Felys a răspuns (pentru mgtow):

Astia cantaciosii or fi mai curati, dar sunt atat de multi cei care sunt paria societatii incat nu mai pot face distinctie intre ei, poate sunt rasista, dar nu ma pot abtine