De cosuri puncte negre cu zeama de lamaie de matreata am scapat cu sampon de la plafar
De amtreata ibnca n-am scapt, sunt in cautare unui sampon bun ca de la toate fac matreata, iar de cosuri am scapt initial cu zinerith il asesti la farmacii, si acum cand imi mai apr cateva cosuri fac o solutie din 2 liguriti de bicarbonat si apa calduda si ma sterg cu ea pe fata in sens circular, sau ma mai dau cu gelul de la o frunza de aloe vera.
Eu am scapat de matreata cu Nivea Anti-matreata, e foarte bun, da rezultate de la prima utilizare. Iar cu cosurile si punctele negre... Eu fac cam o data pe saptamana aburi cu felii de lamaie. Adica: Pui apa la incalzit dar nu pana clocoteste. Dupa aceea pui cateva felii de lamai in apa si stai deasupra ei cu un prosop pe cap timp de 10-15 minute. Dupa aceea te speli pe fata cu apa rece si te dai cu crema hidratanta. Asta e pentru punctele negre. Succes!
Multumesc mult tuturor pentru sfaturi si am sa le incerc pe totate scuze ca nu am putut sa va dau la toti funda soryy multumesc