| Mihaelaa98 a întrebat:

FUNDA+VOT Am cosuri pe fata voi cu ce v-ati dat ca sa va dispara ( am incercat tot felul de creme si nu imi dispar ) la ce solutii merg dau funda + vot crying(

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Incearca cu zineryt sau cu nidoflor

| gHelena a răspuns:

Buna. Acneea este o problema frecventa in randul adolescentilor si cel mai potrivit ar fi sa mergi la medicul dermatolog. Daca problema ta nu este foarte grava si ai cate un cos ici - colo, poti incerca doar solutii naturiste. De exemplu, exfoliaza-ti tenul o data pe saptamana cu un amestec format din miere si tarate de grau. Vei scapa de punctele negre si vei avea un ten mult mai uniform. Totodata, spala-te in fiecare seara cu un ser antiseptic pe care il gasesti in farmacii, dupa care foloseste o crema hidratanta. De asemenea, din cand in cand poti folosi zeama de lamaie, deoarece are un efect tonic. Mai multe sfaturi legate de frumusete si ingrijire gasesti aici: http://www.divahair.ro/frumusete/cosmetica. Ai grija de tine.

| DragonFLoW a răspuns:

Se zice ca inceperea vietii sexuale opreste viata coshurilor ar trebui sa incerci si u, desi eu inca n-am scapat de toate laughing

| daniella_5715 a răspuns:

Alcool mentolat iar apoi crema lavoderm.Pe mine m'a scapat de cosuriwinking

| Genuitoarea a răspuns:

Nu.nu.nu hey fi atenta aici aveam exact aceeasi problema, pana cand am aflat de la o prietena secretul frumusetii ei are o piele perfecta, fina si este extrem de frumoasa se da cu ZINERYT cand am aflat am fugit la farmacie si mi-am luat si eu. este foarte foarte bun. ti-l recomand nu iti mai lua creme, nimic ai nevoie doar de zineryt si rabdare, cica efectul se vede dupa 12 saptamana dar eu am pielea perfecta dupa cateva sapt.ma simt superb si cosurile nu mai sunt o problema.toti o recomanda