Draga Roxana,
cred ca cel mai bine e sa-ti asculti inima. Poti sa ii spui ceea ce simti, incearca sa fii sincera, sa nu te apuci de plans sau implorat sa va impacati. Baietilor nu le place asta. 1 la mana, daca el se poatra in continuare rece, e mai bine sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. Sunt convinsa ca esti o domnisoara frumoasa si in curand vei gasi un baiat care sa te aprecieze. 2 la mana nu cred ca iti place atat de mult stilul lui daca fumeaza si bea de la varsta asta. Daca nu te deranja deloc acest aspect, nu cred ca il mentionai.
3 la mana sa nu cedezi insistentelor lui de a face urmatorul pas in relatie. Banuiesc ca te-ai gandit ca daca ai ceda, poate v-ati impaca. Trebuie sa iti imaginezi ca daca vei face pasul urmator si el se va purta la fel de rece vei suferi mult mai mult. Fii un pic mai indiferenta, fii sincera, calma, draguta, maine cand vorbesti cu el. Spune-i sincer ce simti, ce ti-ai dori. Pastreaza-ti calmul. Si foarte important, asculta si ce are el de zis, de ce nu vrea sa mai fiti impreuna, care crede el ca au fost problemele intre voi, din ce cauza va certati cel mai des. Succes mult.
ale0409 întreabă: