E gelos/invidios.Inca te iubeste si nu suporta ca altul te are. Sunt crize ceea ce face el ti-as recomanda sa-l ignori daca poti sunt ramasitele inimii lui "ranite"
Se comporta asa pentru ca e gelos...E copil rauuu daca face asa, eu zic sa vorbesti cu el chestii de genu : ramanem prietenii sau acum sa iti vezi de prietena ta etc.
Klar e gelosss.i'al deoparthe si vb cu el deschis si spune'i ca uh nu mai simti nimic pentru el si ca sa te lase in pake(daca si el are prietena)aa da si arata'i ca nu'ti pasa de ke zice el si ke fake adica cand huiduie nu-l baga in seama asa ii arati ca nu'ti pasa suuces!:*
Am avut si eu o situatie asemanatoare! fii indiferenta cu el ca si cum nu iti pasa.dai ignor pe mess sau pe invizibil macarsi defiecare data cand se comporta ciudat (urat) intreaba-l de ce se poarta asa.intreabal daca e gelos.el o sa nege si spune-i ca asta da de inteles si daca totusi nu inceteaza spune-i ca nu ai sati mai cobori mintea cu el.Iar in legatura cu jocul nu iti fa grji spune-i ca nu are decat sa iti sparga parola si ca nu te intereseaza incearca sa il eviti cat potisper ca ti-am fost de ajutor>
patrizia696 întreabă: