| doru_9248 a întrebat:

Funda , vot ce vreti voi dar ajutati-ma . Sambata am fost intr-o discoteca ghinionista pentur mine , am fost cu iubita mea , si alti prieteni de ai nostri.
Am dansat eu am baut , iubita mea arata super bine dar a avut ceva special in sera aia se tot fataia pe lanaga mine si sunt si eu barbat , nu pot sa imi dau seama ce am avut , stiam ca ma refuza da i-am propus sa facem sex , suntem de 2 ani impreuna , ea sigur ca m-a refuzat si s-a si suparat , nu ii place sa vorbeasca despre asta pentru ca zice ca nu e pregatita , are 16 ani altele incep la 13 ea zice ca vrea sa ma astepte ca nu e dezvoltata si baliverne de ale ei .
M-am bagat intr-un rahat mare am fost sa ii iau iubitei mele un suc de la bar si era o panarama de om urata cu tatele pe afara si cu craci aruncati in toate partile nu pot sa imi dau seama ce am vazut la aia , si nu mai stiu cum dar am ajuns cu ea in wc si s-a intamplat ce vroiam sa se intample cu iubita mea .
Iubita mea m-a vazut cand am intrat la tualeta si a venit dupa mine eu nu am stiut ca vine dupa mine , dupa ce mi-am facut de cap cu infecta aia si am dat sa ies din wc am vazut-o pe iubita mea statea jos si plangea , nu am stiut ce sa fac stiam ca imi arde cateva la ficati si nu rezol nimic , asa ca am fugit . M-am uracat in masina si m-am daus acasa am lasat-o acolo ,m-am bagat in pat si am sperat sa fie un cosmar .
Duminica am incercat sa o sun avea telefonul inchis am mers acasa la ea servitoarea, menajera ce dracu e mi-a spus ca a venit devreme da nu s-a trezit inca era ceasu 2 adica 14 , am incercat sa intru la ea in dormitor dar era usa incuiata ,am auzit cateva zgomote in camera dar nu mi-a raspuns si nici nu mi-a deschis .
Regret ce s-a intamplat dar nu stiu ce sa fac sa ma ierte.
Spuneti-mi ce sa fac ,sunt distrus .

3 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Las-o sa se calmezestraight face. Pana la urma trebuie sa inteleaga si ea ca e ceva normal intr-o relatie.nah'.Daca ea refuza sa te lase sa te duci la altelehee hee Vorbeste cu ea deschis despre chestiile astea!big grin

Ceao!:*

| albastrualb77 a răspuns:

Daca tu esti distrus, gandeste-te cum e ea!, Acum nu ai ce face decat sa astepti momentul potrivit sa discuti cu ea sa vezi daca se mai poate face ceva pentru voi. Sincer sper sa iti repari greseala pe care ai facut-o, cu toate ca ai slabe sanse, ea si-a pierdut toata increderea pe care o avea in tine.

| Raul_3246 a răspuns:

Ii faci o ciorba \dancing smug