| cosmin2sun a întrebat:

FUNDA + VOT - Cum as putea sa fac sa ma impac cu fosta mea prietena? situatia e cam asa : intr-o seara am mintit-o ca plec intr-un alt oras la cativa km de Timisoara dar de fapt eram acasa si ea ce s-a gandit? sa imi faca o vizita in acel oras pentru ca credea ca e un gest frumos sa imi arate ca tine la me. cand a ajuns in acel oras adica Arad m-a sunat sa imi zica ca e si ea acolo si ar vrea sa ma vada... dar neestiind ce sa mai zic si-a dat seama ca am mintit. iar de atunci nu mai vrea sa mai vorbeasca cu mine deloc. Ce as putea sa fac sa revina totul la normal? Va rog, vreau cateva raspunsuri foarte bune! Merci!

Răspuns Câştigător
| blueprimrose a răspuns:

Pai fai un cadouwinking sau spune-i ca iti pare rau daca tine la tine te va ierta! poate a crezut ca nu ai chef de ea sau ca o inseli si ar trebui sa ii explici ca nu a fost chiar asa, si daca a fostlaughing zic sa ii spui ceva mai convingator!

6 răspunsuri:
| Alexxxxxxx a răspuns:

Spune-i ca iti pare foarte rau. si ca ti mult la eawinking... sper ca te-am ajutat baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce nu inteleg este de ce nu i-ai spus adevarul?

| cosmin2sun explică (pentru anonim_4396):

Scuze dar... am pus intrebarea acum un an... am si uitat de ea. Oricum imi pare rau si acum pentru ce am facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa..scuze nu m-am uitat la data eu cand raspund dau direct raspunsul nu ma mai uit, fie ca e de acum 2, 3 ani laughing

| cosmin2sun explică (pentru anonim_4396):

No problemwinking merci oricum

| PamPamPaaaam a răspuns:

Ai fost un nesimţit laughing sunt fată şi eu nu m-aş împăca cu tine laughing Glm
Aratăi cât de mult o iubeşti, ţii la ea... şi fii tu însuţi big grin