Pai.parerea mea e ca te place si s`o combinat cu altu` ca sa te faca gelos, sa te apropii mai mult de ea, sau, nu te mai place.s`o indragostit de altu`., sau, ti`o zis ca te place pentru ca sa te combini cu ea...probabil ca are o problema foarte grava si are nevoie de sprijinul cuiva pe care ii sigura ca se poate increde.[sper ca ai inteles ce am vrut sa zic] Succes:*
Eu cred ca a vrut sa te faca gelos ca so placi mai mult...cand se desparte ea de el tu fA primul pas asa ca intreab-o daca vrea sa fiti impreuna
S-a combinat cu altu pentru ca tu nu ai mai avansat in relatie si sa te cheme la rudele ei e chiar super(parerea mea). oricum incearca pentru ca nu ai ce pierde. fete sunt destule, tu doar sa ai timp pentru toate
Eu iti zic in felul urmator,trebuia sa mergi cu ea la rudele ei,acum eu cred ca ea inca te mai place,daca te-a invitat la ea la rudele ei,si ca sa te convingi,invit-o la o intalnire romantica,si apoi depinde de tine, funda si vot, pls?
Pai intreab-o tu ai iubit? si daca ea raspunde da si te intreaba de ce spui pai pentru ca un prieten de-al meu e interesat de tine daca spune nu nai vrea sa fiu eu sau nai vrea sa ne combinam pentru ca te plac chiar mult bafta!
Complicata situatie... pai probabil si ea simte ceva pentru tinee doar ca nu se arata .