Buna.
O sa-si dea seama simgura. Astepta si o sa fiti impreuna.
Bafta!
Pa, pa.
Pai incearca sa mai vorbesti cu ea, sa va cunoasteti mai bine, pentru a nu te respuinge ea cand ii vei zice ca o placi. Apoi, spune-i pe mess. Mai intai mai pe ocolite, si daca nu se prinde, spune-i direct. Sa speram ca va merge. Dar e posibil ca dupa sa nu ia nicio masura, ci din contra sa te ignore, sau poate sa se comporte mai frumos cu itne. Daca se intampla asa, intreab-o clar daca vrea sa fie cu tine sau nu ( asta daca si tu vrei). Succes:*
Eu cred ca te place,si daac vrei sa te convingi,invit-o si tu la o intalnire,si vezi cum se comporta,daca se uita la tine cu o privire minunata,etc,si daca se intampla asta spune-i ca o placi,dar, trebuie sa ii spui sincer, sa fii tu insati. Sper ca te-am ajutat.
Incearca sa o bagi cat mai mult in seama sa te plimbi cu ea in parc si chiar sa ii faci un mic cadou ...dar nu intra prea mult in intimitatea ei pentru ca o sa creada ca esti obsedat FUNDA?
Nu o intreba nimic inca... mai las`o un timp pentru ca poate s-a saturat un pic de ultima relatie si nu vrea sa intre in alta momentan, tu dai impresia ca o placi mult, tin`o asa cam o saptamana, in timpu asta vedeti si voi daca va potriviti . Si pe urma o intrebi daca vrea sa stea cu tine dar nu o intreba " vreis a fi cu mine?" e aiureaaaa. ia`o asa " noi doi vad ca ne intelegem foarte bine si m`am atasat de tine mai mult ca oricine pana acum, estio deschisa si dulce... m`am gandit ca poate ar veni timpul sa te intreb ceva , ai vedea ceva intre noi 2? " cam asa . Vezi ce faci