| Denis_8063 a întrebat:

FUNDA+VOT! doresc sa-mi fac un blog, iar problema este ca nu stiu despre ce sa scriu dati'mi idei fara glume proaste orice subiect : gatit, sex, arta, s. a. m. d. multumesc:]preferabil subiecte despre care sa am ce scrie destul de mult

Răspuns Câştigător
| Kiddc a răspuns:

Pai in general in primul post iti faci o prezentare: Ma numesc "x" dar imi place sa mi se spuna "y"...fa totul sa para cat mai comic -asa atragi cititori. Apoi ai putea sa scrii despre prietenii tai, cei mai buni, cei care te-au dezamagit. Si apoi poti puublica in fiecare zi ce ai facut...sau cand te simti suparata/furioasa te descarci acolo.
Daca te pricepi la cuvinte sau esti poeta... poti scrie despre viata, dragoste sau dezamagiri in dragoste...sau poezii. Daca ai multa imaginatie poti crea o poveste si in fiecare zi sa pui cate un capitol.

Sper ca te-am ajutat cat de cat big hug
Succes si distractie placuta cu blogulwinking

6 răspunsuri:
| ioanaKevlar a răspuns:

Sunt blogger de 4 ani si din experienta iti spun ca nu este nevoie sa te axezi pe o singura tema atunci cand scrii. Azi poti scrie despre sport, maine despre pantofi si poimaine despre o reteta incercata de curand. Pe blogul tau tu faci legea, tu decizi ce vrei sa postezi.

| Radu_5166 a răspuns:

Poi poti sa pui stiri[fotbal...]despre sex,arta,filme,seriale,muzica,sanatate,poze,radio,divertisment,horoscop,calatorii,moda,frumusete,retete culinare,literatura,hobby-uri, amintiri, jocuri si multe altele!
http://www.verze.ro/
http://fashion-salad.com/
cateva site-uri care te-ar putea inspira!:)Mult succes! fundita?!:>:D; x

| Kalyn a răspuns:

Pai, eu de exemplu scriu despre gaming, insa scriu despre asta pentru ca asta e viata mea si asta iubesc cel mai mult. asa ca nu am cum sa-ti dau eu ideile de care ai nevoie, ar trebui sa te gandesti la ce te descurci cel mai bine si ce-ti place cel mai mult pentru ca atunci o sa ai ce scrie mult si binehappy

| iHeartKpop a răspuns:

Muzica! sau evolutia Terrei in timp big grin
sau stele! sau Luna! sau Soarele! sau dans!
sau...nu mai stiu!

| Denis_8063 explică:

Multumesc foarte multbig hug raspunsurile sunt foarte bune ssi folositoare vot la toate un singur castigator din pacate nu poti da mai multe funde sad

| Deenniissa a răspuns:

Eu as spune despre gatit, faci acasa cateva prajituri si le faci cate o poza si o pui pe site, ar fi bine daca ai avea o carte de prajituri veche din care sa faci si sa publici cateva retete dar ar fi bine sa le mai adugi cate ceva sau sa le schimbi forma pentru a fi unicate...si, crede-ma, va fi un site foarte popular daca inca de la inceput o sa-i faci reclama.pentru ca oamenii sunt "atrasi" de aceste site-uri cu mancaruri mult succes:*:*pup:*:*