Lasa si tu putin de la tine,spune-i ca nu iti place cand va certati,arata-i tu ca incerci sa faci in asa fel incat sa va intelegeti,si nu are cum sa nu lase de la el,ca doar nu e capcaun, isi da si el seama ca tu chiar frei sa fiti frate si sora! oricum, certuri exista mereu...si eu ma cert cu fratele mei mai mic, e diferenta de 9 ani intre noi, insa in rest ii iau apararea si tin la el foarte mult.
Ai putea incerca sai aflii din calitati si sa vedeti ce aveti in comun apoi puteti practica unele sporturi impreuna dupa 1 2 saptamani o as va apropiati ffff mult
Si eu am frate.e cu 4 ani mai mare ca mine.cand eram mai mici la fel era si la mine.dar am incercat sa-i fac pe plac, observand asta.la fel a facut si el.acum ne intelegem foarte bine.Iesim impreuna cu.el cu iubita lui eu cu iubitul meu. e super ok.Pot sa zic ca suntem f buni prieteni.:d Zic eu.sa lasi putin de la tine.ca e mai mare si na...ii place sa fie sefu . apoi o sa vezi ca si el se va schimba daca tu nu` il mai intarati.SUCCES:*
Poti incerca sa lasi tu de la tine.Cand spune ceva despre tine nu mai pune la suflet. Sper ca te-am ajutat.Pwp
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă: