Http://fs2.trilulilu.ro/......stream.php
parerea mea e ca selena nu este tunsa complicat mai mult mi se oare ca ea are parul lung si din el inceraca sa faca tot felul de coafuri(indreptat,bucle,crez etc)
>stilul ei de imbracaminte este mai,mult adolescentin adica are o imbracaminte rebela,ii place sa arate bine ex(o pereche de blugi scurti pana pe la genuchi,cizme fara toc,un tricou simplu de ce culoare vrei uh si peste arunci o vesta fara a incheia nasturii,si parul buclat);(o pereche de coanti negri, o bluza cam lunutza si larga preferabil roz, la gat iti infasurezi o esarfa iar in picioare iei o perche de pantofi mai lungi apropae ca botinele cu talpa ortopedica)etc mai stiu o sumedenie de imbracaminte de a ei:P
>pai la fata sunt destule creme de curatat fata si pentru pungi gasesti inclusiv la farmacii:Psi eu te-as sfatui ca la ochii sa folosesti mai mult rimel pentru ati creste genele lungi sh sa folosesti creion de pchi pe dedesuptul ochiului si putin pe de asupra ochiului si la buze sa folosesti mai mult luciu decat ruj
>pai te-as sdfatui sa nuh folosesti nici fond de ten nici pudra si doar lotinui naturale pentru curatarea fetei sh pentru piele fina sunt diferite creme la avon pentru fata alea fac pielea fina si nici nu afecteaza fetei:P