| MadalinaDaiana a întrebat:

Funda+Vot`:X
Hei TPU big grin Am nevoie de statusuri (nu conteaza categoria)
Ms :*:X

Răspuns Câştigător
| Ralucaaa6 a răspuns:

Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?

Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza,in lumea printeselor nu exista rautate

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

majoritatea cred ca am numai impresii in cap, mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

FAC CE TREBUIE SA FAC SA'MI FIE MAI BINE,NUMAI EU STIU,O SA FIU EXACT ASA CUM O SA FIU,VIATA MI'O TRAIESC DUPA REGULILE MELE,NU AM TIMP DE SFATURI SAU ALTE VORBE RELE

poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta",gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala

inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI

De cate ori vad visele cum se sfarsesc,de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!

zambeste si toata lumea va zambi cu tine,razi si vor crede toti ca te droghezi

Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul

prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine

Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul,sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani!

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X care nu are absolut nimic special, Are zile in care parul ii sta ca naiba,si zile in care arata extraordinar :X

Vrei bani? Banii n-o sa cada din cer! Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer! Vrei respect? Invata sa respecti,sa oferi! Trebuie sa meriti tot ce ai! Sa castigi nu sa ceri!

Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine! Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!

Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut

cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

nu prefera frumusetea care este in zadar,ci prefera caracterul care este atat de rar :X

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva,UIta'te la tine

Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti,incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci s lasi in urma ta o lume un pic mai buna

vorbele nu isi au rostul acum,o sa vina si randul tau

Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete,prietenii au multe fete!

Sunt inofensiva,dar gandul meu e criminal!

Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal

Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tine

Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!

Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm

Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câstigat altceva, si pentru tot ceea ce câstigi, pierzi altceva!

N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare, n-o sa uit ceea ce mi se greseste, o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie

Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci,fa-ma sa ma simt bine!

Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…

Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.

Nu sunt complet inutila, cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.

Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.

Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum sunt o alta fata!

Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc, da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc

Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau!

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![

Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si ai ingropat ziua de maine!

cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.

As vrea sa cred vrajeala ta, Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti

Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine, nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU

Si acum realizez ca n-a fost iubire. Iubirea nu e egoista. Iubesti cand vrei ca persoana iubita sa fie fericita. Cand faci orice ca ea sa fie bine. Iubirea nu se uita.

.`Te culci cu ea. O folosesti. Ma intreb cum poate sa accepte ca baiatul pe care il iubeste sa fie cu ea doar din nevoi. E vara, e plictiseala, e singura disponibila si care a fost mereu langa tine, pentru ca te iubeste...si te-a iubit mereu. Boule!`

...`Si ea... cum poate? " Ma place. Il plac. Si ne satisfacem. Nu ne mai trebuie nimic." Mai exista demnitate, orgoliu, principii in ziua de azi?

`...Mi-e sila. Mi-e sila de tot. Lumea in care traiesc ma sufoca, ma scarbeste. Pana si tu, baiatul acela cu ochi blanzi si zambet cald, atat de familiar, ascunzi acea mediocritate si josnicie pe care o gasesti in toti!

.`Ma intreb si azi cum am putut sa am incredere in tine, in cuvintele alea ce pareau al naibii de sincere.

Nu mai sunt fata ce scria ore in sir despre dragostea ei pierduta si zambetul ala de copil...

Nu mai sunt fata care viseaza la cai verzi pe pereti, tinand pernuta inimioara in brate, imaginandu-si ca-l tine pe el. Nu mai sunt fata care cand facea baie, scria pe clabuc numele lui. nu mai sunt fata care jura ca dragostea lui a fost adevarata si pura. Nu.

Si nu. Nu-mi mai pasa. Iti jur. nu scriu din ura sau furie. Scriu linistita. Mai linistita si impacata ca oricand.si atat de lucida...Si-ti multumesc.

TotuL trece. asa se spune. Dar nimic nu trece fara Sa lase urme.

# D cate ori visez. de atatea ori ma resemnez. esti prea departe de mine. sufletu' meu varsa Lacrimi si suspine...

# Am invatat sa tac. sa tzin minte si sa fac. si orice lacrima mai bine o ascund... acu` am crescut. cica sunt fata mare. si uneori nu`mi permit sa spun ca doare...

# Au venit ziLe insorite dupa ce pLoile m`aU pus La zid. chiar daca zambetuL tau Dureaza o clipa tu stii.ca in spateLe lui au raMas o mie de amintiri vii

# Spune, cat de tare ma iubesti cand ma privesti?

# Daca imi pare rau de ceva in viata mea, e ca ti-am zis sa pLeci cand te puteam ierta.

# Asa ca numai vreau sa-ti fiu aproape. numai vreau sa te fac sa uiti d toate. Daca ai nevoie numai sunt aici. strig`o p ea! poate ea isi face giji...

# Nu te stresa! Lasa`te asa cum esti.Ca o sa incepi sa mori daca uiti sa traiesti...

# Ai O multzime de motive dar de fapt n`ai nimic.

# Atat am asteptat. sa vad daca intelegi. ca poti sa ai tot ce`ti doresti daca stii sa alegi.

# Nu lasa Nimic sa te doboare! Gandeste`te ca totuL e doar o simpla incercare...

# Nu`mi aminti cum eram amandoi. nu vreau sa mai plang iar pentru noi...

# Esti departe. ne leaga doar cuvantul "poate"... Eu sunt aici.tu unde? parca totul ne desparte...

# El m`a facut sa uit, sa sper, sa cred in vise. Ceea ce tu mi-ai interzis, mi-a deskis portzile inkise...

# Intelege ca trecutul numai vine niciodata! Numai amintirea mai poate spune ...asa a fost odata...

# Stii prea bine ca nu ai varsat in viata ta o lacrima adevarata pentru persoana mea!

# Dar nu`i nimic. acum s`a terminat.Tu ai fost cel care ne-a indepartat!

# Aveam o mie de vise.o mie de viitoare planuri scrise...

` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]`?` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` `?`?` [ Te` iubesc` :-x` ]

Unde sunt eu e si el, s` stie! Lumea s` stie, il iubesc la nebunie Hai zdreanto iesi in fata, dai tuu` pofta d` viata Arunca gesturi d` tarfa din tine, suge`0 cum stii` tuu` mai bine Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisa` pe tine, si m` alege pe minee3`!

Ee exact ca 0o stea!; x, Oo vezi doar cand vrea, D`aia esti :* nebun dupa eaa! `.["

"? Ea` e` Barbie `:X altele `vor `sa `o `imite `La c`at `de `scumpa3 `este Barbie! `Nu `prea `isi `pot` permite!?"

"º• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `! ""

? ` Imi pare Rau ` :]? ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :*? ` Credeam ` in Tne ` si In noi `? ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` `? `!"

Imi Placee `? Sa Fac ` tot `? Ce`mi trece ` ` Prin Cap `? ` fara Regrete ` :* Fara Sentimente? ` ` Bine :* ` Sau Rau ` O fac In ` :* Felu ` Meu?"

` Nu merita`;]!`?` Tu` suferi` ` Si` Vrei sa Fie` bine` `? º•`?` In timp c Lui` ` Nici Nu`i ` pasa` d Tne`

?` Nu stiu`;|` ce Sa` mai ZicC` :]`?` Se vede`;;]` Clar ca-mi Lipsesti` :-x`?` Si`mi vine` :]` sa mor` :-x` •º`ca `Tuu` ` nu Mai esti` `

Decat ` o Dragoste ` Ce ` nu mai ` Are rost? ` Mai bine ` Sa uitam `? ` Ce intre ` noi a Fost `?

? Chiar`:* daca`º Iti Gresesc`?•`?` Chiar` daca Sunt ` momente` cand` :* Iti lipsesc`º?`Sa nu uiti` `º¦º Ca` :* te Iubesc` `?`! º•

? z? aga` winking`0 ƒ? a? ¢?`:»`? ¢'a a? 0? ¢? al? l? `hee hee`? a? z?`:?`? l a? 0 ƒa? a`batting eyelashes`? l ƒ? a l?`:»`? ¢? a? a? 0? a? a :?!

? Poti sa uiti de prietenii cu care ai copilarit. Cu care-ai împartit clipe frumoase si ai zâmbit.
? E alegerea ta atunci când te faci ca ploua. Când îti schimbi înfatisarea cu o haina noua.
? Poti sa uiti de tine si sa te-nneci în alcool. Stiind ca sufletul nu se vïndeca c-un paracetamol.
? Nu tac, nu ma prefac, nu o sa-i satisfac. Pe cei ce îmi pun bete-n roate, pot sa-i scuip în cap.
? Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, indiferent si, logic, într-un final, un prost.
? De ce sa spunem "lasa" când ar fi multe de zis. Sau sa facem la fiecare pas un compromis?!

? Cand zic ca nu imi pasa mint, ca stii ce simt. Ca stii tot ce gandesc!
? Toti te iubesc ca vor doar sa te f**a! Esti tare fato! Cea mai mare parasuta!
? Retine: Nici eu nu sunt ca ea, dar nici ea nu e ca mine!
? Esti departe de mine, si te port mereu in gand. Dar cu gândul ca te voi revedea în curând!
? Ca? tii ca clipele dulci, uneori se transforma`n venin!
? De multe ori ma trezesc ratacind spre cararile amintirilor cu sufletul infipt in nori... Ce'mi deseneaza aripi si imi soptesc "Chiar ai crezut ca poti sa zbori?"
? Nu mai vreau sa cred într-o iluzie. Nu mai vreau sa trag nici o concluzie!
? E simplu sa spui: "Asta e via? a!". Am avut senza? ia ca pierd, nu-i nimic e doar senza? ia.
? Cândva de mult eram doar doi copii îndragosti? i. Cândva de mult eram noi doi? i eram ferici? i.
? Mi-e greu sa plec dar trebuie sa o fac. Cred ca e un lucru care? i-ar face pe plac.
? Ai plecat, e vina ta. Tu ai ales.

Daca imi pare rau de ceva in viata mea, e ca ti-am zis sa pLeci cand te puteam ierta.

Am ramas aceeasi fata de care stiai si-atunci. Dar acum nu mai sunt papusa, pe care cand n`o vrei s`o arunci!

Si eu care speram. ca tu erai pentru mine cel mai potrivit Acum stiu, da stiu, ca doar m-ai mintit.

Era seara putin trecut de ora noua, afara deja incepuse sa ploua ea vroia sa vina sa'l mai vada, dar el mintind ii zise ca are alta treaba

Ea nu e d` vna ca intre ei s`a terminat. "Ai grij d` tine!" i`a spus el cand a plecat...

Te detesti. O vezi cum pleaca cu ochii goi. Tu prea mandru sa o opresti. Crezand ca vine inapoi!

"Mi'am deschis agenda la capitolul "Ex" u esti la cap' de lista la minciuni cu "te iubesc". mars mah :Xx "

Acum ne intalnim pe strada si imi zambesti.Pastrezi secretu`n tine, stiu ca ma iubesti[

Si m'ai vazut cu el de mana. Ai ramas blocat pentru o clipa. Pentru prima oara in viata paream chiar fericita!

# Ai face bine s`o uiti, nu fi bou!

? Stau intinsa pe spate. cu ochii inchisi si. ma gandesc la primul baiat. pe care` am fost blestemata sa-l iubesc.

orice s`ar intampLaa `. noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!

Cand O so` pierzi.O sa vezi ca ti`e greu fara ea... Chiar daca acum nu crezi

Inca te uiti la poze, de mult facute. Si realizezi ca-s doar amintiri pierdutej.

Ai mintit prea mult,cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada. : -J

Alt baiat imi strange mana, si`mi spune ce simte Eu iti spun cu` te-am uitat, desi traiesti la mine`n minte

Acum nu mai pot si imi e greu sa stau cu altcineva! Nu pot sa ma gandesc la altu' esti doar in mintea mea!

Imi ´ aduc aminte ´ cat ` de mult ma iubea ´ cum prietenilor ´ le Zkea.: Frate nu pot ' trai fra ea!

• si spune-i "te iubesc" ca-ti pare rau c-ai fost asa, promite-i ca n-o sa repeti din nou prostia ta

*Încã de la început ti-am spus cã e prea pe fatã...Dar tu ti-ai dat mult prea multã importantã

•• O Iubeai Fara Regrete`! Si Daca Te Intreba Cineva Atunci Ce Inseamna Pentru Tine Cu Lacrimi In Ochi Spuneai:E O Parte Din Mine!; xX

"Si`mi aduq amintee. Cum imi zambea Shii ma priveaa. Si`mi spunea Nu te Lua dupa Lumeaa asta reaa"

Cand te'am vazuT dn` nou pe strada M'ai salutat sj dintr'o data Am simtsit cu` ma topeSc

Mi`e dor s` te privesc fara s` spun nimic. Mi`e dor s` numar secundele un pic cate`un pic

Nimic din ce`am facut n`am regretat...am uitat de toti care m`au uitat

Viata e ca un castel de nisip.Stiu bine.Promit sa profit doar un pic!

Câteodata simt ca nu pot sa ma trezesc. Câteodata simt ca cerul meu albastru devine gri. Câteodata doar urasc toata lumea...

Mi`e dor de simplele, banalitati pe care le faceai, mi`e dor de simplu` te iubesc, pe care mi`l spuneai.

Un singur lucru bun am invatat de la tine. sa-i dau dracu` pe toti daca mie imi e bine.

Altceva nu scoti Doar copiezi Nu-i nici o Surpriza Ca te-ai curenta si-n cur ca sa ai la public priza.

Ne este frica sa nu pierdem Pe cine avem mai dragi Si cate'o data'n viata E mai bine sa si taci

Cand eram suparata! O tigara si un sfat! Cat de mult a contat.

Iti dau eu

Unde n-o sa fii tu, cea mai mare distractie o sa fie.

Nu poti fortsa un om sa te placa.Nu esti bine venit! Pleaca!

Fara cuvinte, adunam taceri în balans.Cu spaime, trezim cosmarul.

? Tipa care face 200 de poze, dar ei ii plac doar 20...

Trebuie sa fie un om care s`o iubesca doar pe ea *Fata aceea aliantata de multi...*!"

Nici sticlele de alcool, nici fumurile, nici prafurile, nici alte femei...Nu te vor face sa uiti tot ce-a fost intre ochii tai si ochii mei!

Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti, ca pentru tine am renuntat la multe si la multi

Nu vreau averi, vreau doar un baiat care sa ma sune sa`mi spuna: Ai grija de tine iubita, te pup, noapte buna!

Ca prin magie, ce-mi place mie dispare repede.

2 pashi, arunca'te de la inaltzime`, arunca'te in amintiri cand simti ca nu ti'e bine.

-Ai fost un prost, îl întrerupse fata. Nu trebuia sa visezi, trebuia s-o iubesti.

Ramai aici.Nu ma intreba ce simt

O sa ramâna amintiri blocate în ochii nostri goii ca se învârte ceasul si nimeni nu.l poate da înapoi

Nu conteaza distanta, cat conteaza ce simtim!

Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa

Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut...

Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primul pas. Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.

Mi`e dor sa te privesc fara sa spun nimic. Mi`e dor sa numar secundele un pic cate`un pic

Am invatat sa am rabdare ca totu`ti iese /Atunci cand nimeni nu te crede`nstare

Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mïne

Cand o femeie tace.Vezi ce spun ochii ei.

Sunt eu...eu,tu si restul' lumii /Tine minte nu conteaza ce abereaza unii

Http://sweety-things.weebly.com/

Am 1000 de fete. Una pentru prieteni. Restu` pentru zdrentse.

Nu te grabi sa arunci tot ce iubeai odata.

Prietenia ta'i va fi de ajuns.Nu'i trebuie nimic mai mult!

Daca zambesc inseamna ca ma bucur sa te vad.

n`am ce sa schimb. "

"Stiu ca fiecare dintre noi are un loc in rai, dar si acolo sus tot cu mine vreau sa stai!"

cand totul se duce.raman amintirile!

ai o fata. no lasa ca tine la tine! daca nu risti nimic,nu faci nimic, nu ai nimic, nu esti nimic"

Ea e cea care va avea grija de viata ta.ce faci tu gresit ea indreapta, pentru ca ii pasa de tine. mai mult ca oricine!"

Atunci cand nu stie ce simte. atunci cand greseste si poate minte. ofera`i dragostea ta... atunci are mai mare nevoie de ea! "

acele vremuri nu se uita, fi sigur de asta; x.

e o poveste fara nume si fara autor. scrisa in parfum de aripi albe care se zbat in zbor; x."

bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc; x. | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte.; x"

Avem povestea speciala din viata asta banala!; x

"chiar esti în stare sa îmi iei sufletu!; x

Nu`mi lipseste nimic in viata asta, deci nu mai cedez pentru nimeni.Nu las de la mine decat atunci cand stiu ca o sa`mi fie mie bine!"""

Viata nu e rOz`e asa cum este ea; x.

"oare mai tii minte?! fiecare clipa de nebunie. din fiecare luna, din fiecare zi, din fiecare ora, din fiecarte minut, din fiecare secunda!"

Desi stie ca iubeste un golan. n`o sa te uite... tine mult la tine!"

"te amuza. cand din vorba in vorba. gasesti obsesia ta. la altu in alta forma!

acea copila. cu acel ceva special! :"

Lumea nu ne sufera.Da stie sa ne pupe bine in cur.

Daca n`ai fi tu. mi-ar ramane gol sufletu! |

( Poate sa mute si muntSii din loc. Pentru ea e prea tarziu sa mai c0nteze vreun efort. )

E timpul sa vezi cu ce ai mai ramas de fapt.Cand ai avut de unde sa alegi...nu ai stiut la ce ai renuntat.

Te iubea fraiere! Chiar te'a iubit candva; x Priveste'o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, tot ce'si dOreste e sa pOata sa ierTe

"• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •"

Ma`ntreb si-acum,, Asta e ce mi-am dorit?!

Daca e sa inchid ochii tot o sa zambesc...Merg inainte, nici prin minte nu-mi trece sa ma opresc! b-)

Orgoliul e mult mai preSus de iubire.

Am invatat ca oricum ai taia. orice lucru are 2 fete!

Aveam caractere imbibate in orgoliu, de asta acum momentelor de vis le purtam doliu.

De astazi am un scop, sa pun fericirea mea pe primul loc!

E timpul sa vezi cu ce ai mai ramas de fapt.Cand ai avut de unde sa alegi...nu ai stiut la ce ai renuntat.

Nimic din ce a fost nu se v'a mai repeta...dar ne v'a fii dor candva...

zamb? st?'n fata raulu? s? nu va av? a n? c? o put? r?; x

? E o vorba : "Ce nu te omoara te face mai puternic!" Si au fost momente in care am fost gata sa renuntz la tot Mi s`a zis ca n`o sa pot, ehh... uite ca inca pot?

Aproape tot se iarta, nimic nu se uita!

? Erai un rau ce imi facea bine Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine:X?

Sunt clipe din trecut peste care am trecut.sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate...sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate

Valoarea unui prieten nu o cunosti decat atunci cand il pierzi!

Adevarata prietenie nu consta in numarul de prieteni, ci in devotamentul si valoarea lor.

Prietenii sunt ca si curcubeul: îti lumineaza viata când ai trecut printr-o furtuna.

Prietenia este o haina valoroasa care se curata când se murdareste, nu se arunca la prima pata

Toti oamenii te aud când vorbesti; prietenii însa înteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus în cuvinte.

Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.

Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, ea e frumoasa pentru ca o iubesti
Singura pasiune a lui sunt eu.Restul sunt doar placeri!
Regrete, eu nu am regrete, dar tot ce urasc cel mai mult la tine, E faptul ca te iubesc.
E tarziu sa-mi ceri sa fiu cea de ieri!
}{ Am ales sa traiesc discret in fata taa` Nu ai nevoie sa stii ce se intampla cu viata meaa`.`
Atunci cand vei vrea sa o incanti cu vorbe frumoase, sa-ti aduci aminte ca ea nu mai crede in povesti.
? Spui punct`. Dar Nu se termina Niciodata`! Pentru ca Te atrage ca nici O alta fata`!
I know that we are young` And I know you may love me` But I just can`t be with you like this anymore`
You know that I love you boy`
Degeaba te holbezi la mine ca nu-mi pasa de tine.
Fiecare minciuna de-a ta, e din ce in ce mai jegoasa
Vrei sa ajungi la ea? Na`i ma tu fata de ea
Erau doar amici pana cand s'au sarutat.
mi-aduc amintee` cat de mult ma iubea.Si`si zicea`:Fratee`. nu pot trai fara ea`.
Orice ar fi stiu ca ma iubeste pana la cer` :X Cu sufletul lui de baiat de cartier!
? Mereu vei cauta la ea? Tot ce adorai la mine cândva?
in dorinta de a fi destul de buna pentru tine, am devenit mult prea buna pentru tine.
Am ramas aceeasi Fata de care stiai si-atunci``. Dar acum nu mai sunt Papusa pe care, când n-o vrei.`o arunci
Fitzele mele nu`ti plac, dar pentru mine faci orice`!
zi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma.Ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.
Degeaba imi spui ca ma iubesti:X cand u nu imi dovedesti:-J`, asa ca mai bine taki din gura si gaseste alta minkiuna`
A inceput ca o gluma la un suc, prostii.Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi!:X
Ea e fata Ta`. Nu stie ce e DragOstea, dar`cand va invata te va Iubi toata Viata.
Te va privi de sus caci pentru ea esti DUS, de-acum o vei visa. Dar nu o vei avea.
Iti place zambetu` meu.Shi kipul meu d copil Iti place cum arat, iti place stilu` meu Iti place ca n`am figuri.Shi ca sunt naturala.Itzi place ca exist si ca sunt reala.
Cand te uitZi la mine Ce regRetZi mai mult? Shansele pe care le-ai avut? Sau lucurile care le-ai pierdut?
A trecut o luna, si vor trece doua, nu avem o relatie monotona Am consumat un gram de iubire si mai avem o tona.
Cand o vei Imbratisa`. Te va Durea`. Pentru ca in Ea`. Se va reflecta`. Doar imaginea Mea`
Rupi o poza cu mine in care ironic zambesc, nici o lege nu poa'sa ma lege ca nu te mai iubesc`.
Ai fost doar o parte din dragostea mea!
O sa ma iubesti intotdeauna, indiferent de ce o sa faci si cu cine vei fi
How deep is your love?; x
Orice baiat merita a 2 sansa. Binenteles cu o alta fata.
Va veni o data vremea cand in urma vei privi.Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca : Asa a fost o data!
Te iubea, fraiere! Chiar te-a iubit.Priveste-o acum dar stai departe. Ea nu te mai vrea. E mult prea tarziu pentru regrete. Te-a uitat! Nici nu poate sa te mai ierte.
Vi • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna`!
Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! •
E timpul sa facem lucrurile asa cum le fac baietii : amageste. i si paraseste. i!

1.Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi!
2.Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
3. In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
4. Omplimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang.
5. Un cerc de prieteni nu il faci cu compasul.
6. Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!
7. As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.
8. Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult.
9? Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: Am Tupeu… Ramane-ti in spate Ca In Fata Sunt Eu!?
10. Prietenii falsi sa de BUZZ! Astazi fac prezenta!
11.Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
12. Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi.
13. Nu are nicio noima sa cersesti prietenia.
14. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
15.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
16. Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
17. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
18. Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.
19. Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
20. Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.

Prieteni ca tine gasesc la orice colt de strada.

Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Daca razi, toti vor rade cu tine? daca plangi, vei plange singur

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.

Stiu cum sa ascund lacrimile stiu cum sa zambesc atunci cand inauntrul meu totul se prabuseste stiu sa plang razand si prietenii adevaratzi vor observa tristetea din ochii mei dar cei ce se prefac se vor preface in continuare si eu le voi raspunde avand aceeasi valoare

PRIETENII FALSI: Te vor barfi celor care te barfesc pe tine

>>Cazi pe pamant impinsa de`o falsa prietenie < <

Sh cea mai apropiata persoana te vorbeste, toata lumea te` dezamageste!

"`! O arde indiferenta baaa proasto[?•»Am MuLtI pRiEtEnI care`mI sunt dUsMaNi TaCuTi! CiNe E dEsTePt Sa`NvEtE : pRiEtEnI aU mUlTe FeTsE!«?• [o.O]]`!"

cand te gandesti ca i multi prietenii. intr-o clipa dispar toti rar gasesti cate o prietenie adevarata.numai false sh dupa aia toti isi bat joc de tine. daca vi s-a intamplat ignoratiii pe totiii. uneori din cauza invidiei se pot destrama multe prieteniii

Tine minte ca in viata n`ai prieteni adevaratzi.
K sa obtzii asa ceva trebuie sa te zbatzi
Invata ca esti singura! Invata sa te luptzi!
Si orikt de greu ar fi. SA NU RENUNTZI!

As vrea sa fiu cum o sa fiu
Asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu.
Lasati-ma sa fac si bune si rele
Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra.
Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Daca razi, toti vor rade cu tine?
daca plangi, vei plange singur

M-ai umilit, nu am ce zice,
Cu talentul tau la bârfa
Si mi-ai aratat, amico,
Prietenia ta de... târfa.

Sh cea mai apropiata persoana te vorbeste,
Toata lumea te` dezamageste!
Nu mai stii e sa crezi. ce vrei.
Nu mai stii incotro s`o iei!

Am MuLtI pRiEtEnI care`mI sunt dUsMaNi TaCuTi!
CiNe E dEsTePt Sa`NvEtE : pRiEtEnI aU mUlTe FeTsE

O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsiPrietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.

Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…

Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…

Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii falsi sunt exact ca buruienile, ii intalnesti la tot pasul!
.

Cand am inceput sa te iubesc mai mult, atunci tu m ai abandonat fara motiv, fara sa stiu
de ce, fara sa iti pese macar ca te-am iubit. acum incerc sa uit clipele cand ma gandeam
la tine, cand te priveam in ochi, si cand ne sarutam dar pentru tine a fost doar o joaca.
te am iertat de atea ori sh acum ca nici macar nu stiu d ece m ai parasit mai vreau sa – ti
spun decat un singur lucru. ca te am iubit si te voi iubi mereu. chiar daca pe tine nu te
doare ca nu mai suntem impreunaam crezut ca o vei lasa pe ea pentru mine, am sperat in dragoste si ca totul va fi bine,
am sperat la o dragoste frumoasa nestiind ca tie nici macar nu iti pasa…Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.
Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta,
Iar daca cei care te iubesc te vor trada
Zambeste-le sa simta indiferenta ta.

Decat sa plang Cu voi, prefer sa rad de voi!

E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior.

Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o vita? :d

Iubeste`o! Nu`mi pasa! pastreaz`o de tot. iar pe mine priveste`ma si lingete pe bot!

Are pretentii`, Are intentii` bune. E Cea Mai Scumpa Din lUme, E SeriOasa NuU`i Arde De GlUme

Stiu ca vei cauta in fiecare EA ceea ce odata adorai la mine! dar nu vei gasi.

Crezi ca ma faci geloasa? Nea`h.Nu imi pasa:d, ramai cu nasoala ta.Te pupa amica ta`:*!

Fata e criminala`, e bet0n. Nu merge la ea decat daca esti campion;* E fenomenaLa deloq` Banala [-x Demantiala Chiar faTaLa 0riginala si Senzuala nu crezi ca` sunt reala`

Draga mea, nu ma privi cu ura…te-a iubit dar stii…eu sunt mai buna.

Ea nu tine cOnt de moda.O arde cum o simte! Ea se imbraca in stilul ei. Iar stilul ei nu minte!

Te bagi singur in seama sau mi se pare mie?

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca."

Taci si mergi!

Inchide gura ca poluezi natura!

Nu vorbesc cu marmote ca tine cand devi om suna ma!

Taci si sapa

Vezi ca faci praf!

Tai-o ca s-au furat cam multe

Mi se pare mie sau miroase a canal?

Daca e spune si intr-o punga ca te ascult mai tarziu!

Ai terminat?

Inchide fermuarul! (asta daca are cativa dinti lipsa … stiu eu pe unu care pateste asta. )

Lasa gargara!

Ce zici, poti sa taci?

Te-a intrebat cineva cit e ceasul?

Pleaca, ca puti!

Hai du-te acasa ca ne-ai plictisit pe toti si o sa ajungem sa ne culcam odata cu gainile din cauza ta

Suferi de boala aia…de a te baga in treburile oamenilor?

Nu te compari cu nimeni… toti sunt mai buni.

Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica.

Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?

Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urat?

Hai spuntot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde

Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata…

Felicitari pentru noua ta prietena… pacat ca nu o place nimeni!

Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.

De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot.

Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?

Cum trec zilele si ma gandesc ce norocosa sunt… pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi.

Asa si care-i problema? Esti geloasa?

Scuze, am urechile in vacanta!

Rade ciob de oala sparta!

Poate ai treaba si te retin!

Probleme ceva? thinking

Ce-ai mai? Ti-e rau?
Ai febra sau mi se pare mie?

Cand ai trecut ultima oara pe la un psihiatru?

Sau poti vorbi alandala cu ea:

Daca te face proasta ii zambesti de parca ai fi primit cine stie ce compliment si-i spui: Da si eu te iubesc batting eyelashes!

Imi vine sa iti sparg dintii, dar de ce sa te fac sa arati mai bine?

Orice asemanare dintre tine si o fiinta umana este pura intamplare

Esti mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala?

Ce parere ai despre specia mea umana?

Maicata a avut copii care au trait?

Parintii tai te-au rugat vreodata sa fugi de acasa?

Scoate-ti masca de pe fata, nu crezi ca e cam devreme pentru Halloween?

Daca a-si avea o fata ca a ta, mi-asi da in judecata parintii

Continua sa vorbesti, poate ai sa spui si tu vreodata ceva interesant

Nu-i asa ca iubesti natura, in ciuda ceea ce ti-a facut tie?

Nu incerca sa gandesti, ti-ar putea imprastia creierul

Esti cunoscut ca un miracol al umorului. Cand vei fi tu haios, va fi un miracol

Esti dovada vie ca o persoana poate trai fara creier

Esti asa de scund, ca daca incepe sa ploua tu vei fi mereu ultimul care afla.

Uite 1000 de lei. Suna-ti toti prietenii si sa imi dai restul’

Cum de esti aici? Credeam ca la Zoo inchide noaptea

As fi putut fi tatal tau, dar tiganul din fata mea a avut marunt, iar eu nu.

Salut! Eu sunt un om, da tu ce naiba ce esti?

Nu stiu sigur ce esti, dar sunt sigur ca toata lumea va fi de acord cu mine ca esti urat

Nu stiu cDe obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot

Ma tot gandesc la anii in care am fost prieteni … si ma intreb ce dracu’ a fost in capul meu?

Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?

De cate ori trebuie sa trag apa, ca sa dispari?

Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor

Cum doi oameni asa de frumosi ca voi…au un copil asa de urat?

Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten…dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit

Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea …pana nu te cunosteam nu credeam in Iad!

Cum trec zilele si ma gandesc ce norocos sunt…pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi

Multumesc ca ai fost o parte din viata mea… nu stiam ce e o viata de caine pana sa te intalnesc pe tine

Inainte sa pleci, poate ai vrea sa iei cutiul din spatele meu…probabil o sa mai ai nevoie de el

Intr-o zi am sa ma insor… dar nu cu tine

Arati f bine pentru varsta ta… zici ca ai fi in viata

Cand eram impreuna ai spus ca ti-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despartit cred ca e cazul sa te tii de promisiune

Suntem prieteni de mult timp… ce ai zice sa renuntam?

Sunt asa de trist fara tine…parca ai fii aici

Felicitari pentru bebelus…inca nu ai aflat cine e tatal?

Prietenii tai vroiau sa faca ceva special de ziua ta… asa ca ne-am gandit sa te trimitem la culcare

Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU!

Niciodata sa te lupti cu un porc. O sa te murdaresti, iar porcului o sa ii placa

Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura

Nu te compari cu nimeni… toti sunt mai buni

Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi

A-si vrea sa vad si eu lucrurile din punctul tau de vedere, dar nu pot sa imi intorc duc capul pana la fundul meu

Un om cu Iq-ul atat de mic ar trebuie sa aiba deasemena o voce mica

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca

Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?

Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.

multe ati vrea. Dar nu aveti daru’. Sa incercatzi Originalu`

Spooi ca am figuri a? Asta e culmea Esti o tzaranka fai Vb aiurea:-

Ma barfesti? Stai linistita : K nu ma jignesti`. Doar imi demontrezi cat d proasta esti

Si ia zi fha? Pana la urma ce te oftiici! CA sunt mai Buna ca tine?:X Sau ca prietenul tau se poarta mai Bine cu MINE decat cu tine!:

Nu esti decat o marioneta! Si-ti dau impresii.Ca esti ‘’vedeta’’.Ma faci sa rad.Esti chiar penibila! Dar thu te crezi ‘’irezistibila

mai am foarte multe si trebuie sa le caut. Daca mai vrei imi lasi id’ul tau si ti le dau.

Timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior

Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o vita? :d

Are pretentii`, Are intentii` bune. E Cea Mai Scumpa Din lUme, E SeriOasa NuU`i Arde De GlUme

Fata e criminala`, e bet0n. Nu merge la ea decat daca esti campion;* E fenomenaLa deloq` Banala [-x Demantiala Chiar faTaLa 0riginala si Senzuala nu crezi ca` sunt reala`

Cand ma barfesti, imi dai satisfactie…cand ma inidiezi, imi dai importanta…cand ma copiezi, imi dai valoare…orice ai face p mine nO ma doare
Nu E nevoie Sa Ma placa toata Lumea.La fel Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe toti!

Sh s`au spus multe vorbe rele despre noi. *** la toti care auu vrt s` ne traga inapoi!

De cite ori ma veti privi cu ura si manie, de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor stau s-o comenteze pe-a mea dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vultur.

Tuturor celor care au aruncat cu pietre in mine…MULTUMESC …cu ele mi-am construit castelul

ce proaste sunt unele… eu asa pun de fiecare data si se simt ele

Colo sus in cimitir stau mormintelein sir, daca faci misto de mine, fac un loc si pentru tine

Urasc p_dele` proaste care vorbesc neîntrebate si urasc curvele strâmbe care iti vorbesc cu "Frate" …

Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina.

Nu sunt o papusjica pe baza de arc! Daca vreti sa faceti ceva pentru mine. faceti infarct

Orice p_z_a cand ma vede in 2 secunde se pierde si aud cum spune`n soapta doamne ce bine arata!

Nu incerca sa ma judeci dupa aparentze sau dupa niste vorbe scoase de zdrente!

Paharele sus! Vinul sa curga. Respect pentru fetele care i`au facut pe fraieri sa planga!

Produse etichetate ca fiind de calitate, frumos ambalate pot fi expirate.La fel si unele persoane pot fi apreciate, dupa ce se vede, daca stii ce`i`n spate

Eu iau fata, tu.galeata.
Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata caseiompierii, Politia si Salvarea

Sper ca te'am ajutat :*! Funda?;;)

2 răspunsuri:
| BrokenAngel1 a răspuns:

Opriti planeta,vreau sa cobor.

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine,isi aprindea tigara... Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

Asta vara de Craciun
m-am suit intr-un alun,
am mancat atatea mere de m-am saturat de pere
a venit stapanul lui si m-am dat jos din gutui
ce? Doar nu-i ciresu lui.
Vrei sa te injur?
Sa'mi bag inima in pieptul tau,sa'mi sugi sufletul si toata iubirea pe care ti'o port!
Sa te omor cu iubirea mea,sa te ia dragostea mea, sa ma fugareasca cu tine.
Auzi? Sti ceva?
Ia mai du'te in sufletu meu ca m-ai facut sa te iubesc:*

cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec

imi e dor de tine, de caldura ta...in zilele cand ma culcam cu tine... draga mea pijama

Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine.

mi va fi dor,
imi va fi rece,
dar timpul nu va vindeca...
ci doar va trece,

Nu te deranja...sa ma deranjezi!

Iubirea fara sarut
e un lucru neplacut
ca un clopot ce nu suna
ca o noapte fara luna

Spargem geamuri,
Rupem dinti,
Si le spunem la parinti
Ca am fost copii cuminti!

Defectele mele sunt calitatzile tale.

| NatureSelf a răspuns:

Daca dragoste nu e, nimic nu e.
Viata este colorata cu adevarat atunci cand il si simti, nu doar o privesti.
Cazi, te ridici, viata e plina cu obstacole, Nu icerca sa schimb trecutul, ai grija sa nu se repete si in viitor.