| alexutza222 a întrebat:

(funda+ voturi)Buna!
Nu prea stiu la ce profil sa merg(la anul intru a8-a) si ma intrebam daca nu exista vreun profil unde sa faci toate orele ( in cantitati aprox egale) pentru e posibil sa imi schimb optiunile.
La momentul actul cred ca stiinte sociale mi s-ar potrivi cel mai bine, dar ce fac cu profilul asta, sincer nu vrea sa ajung o profa sau altceva. As vreau un job mai " monetar"(altfel spus vreau sa castig calumea).
Nu stiu fizica, dar cred ca pot invata... nici la bio nu stau prea bine... iar engleza stau cam la fel. In rest ma descurc.
Ce profil mi-ati recomanda, tin sa mentionez vreau un profil unde sa faca de toate si sa nu ma strofoce cu fizica...
Un profil de unda pot intra la ORICE facultate fara meditatii.

Răspuns Câştigător
| AG a răspuns:

Stiintele naturii. Da, faci putin mai multa fizica si biologie, dar faci absolut toate materiile. Si e un profil ce iti permite intrarea la aproape orice facultate dupa finalizarea liceului.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca mergi la stiinte sociale nu trebuie sa te faci neaparat profahee hee... poti da la drept si te faci avocat sau jurnalist etc
Eu merg la stiinte sociale si nu mi-e teama ca nu-mi voi gasi un job mai "monetar". Daca vrei sa faci ore aproape cum faceai inainte iti sugerez sa mergi la stiinte sociale ( mai ales ca nu se face multa matematica cu toate ca mie imi place mate )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in toamna intru la Stinnte ale naturii si as vrea si eu sa stiu daca pot urma facultatea de contabilitate...

| pwp a răspuns:

LA stiinte sociale iti recomand sa dai.
daca vrei sa devii doctor,dai la stiinte ale naturii
daca vrei sa devii contabil, dai la mate-info
daca vrei sa devii translator, dai la filologie

sper ca te-am ajutat love struck