Poi si atunci? Nu are nimic cu tine, doar ca nu te cunoaste asta e toata chestia. Daca baiatul e asa cum l'ai descris, seamana cu cine l'au facut, nu? Incearca sa faci cum am zis, sigur vei vedea ca este o femeie de treaba.
Mama iubitului meu nu prea m-a avut la suflet mai deloc.Ii spunea tot felul de prostii ca el sa renunte la mine.N-a facut-o.In fata nu m-a jignit niciodata.Au trecut 7 ani si tot aceiasi privire mi-o "arunca" cand ma vede.Nu ai ce sa faci, concentreaza-ti atentia pe voi.Fi fericita si iubeste-l. Ignorai pe parintii lui, saluta-i politicos si atat.Nu v-a mai consumati. Bucurati-va ca macar familia ta va sustine.Cu timpul apele se vor mai limpezi.Nu fi trista!
Din ce inteleg eu pe voi sa intretin parintii. planul de a pleca in Anglia asa de capul vostru nu e unul prea bun. nu mai bine faceti voi o facultate, aveti niste job uri seriose, intre timp se mai consolideaza si relatia si pe urma va ganditi la planuri mai mari de viitor
Un copil, nici pe departe un lucru bun. Daca ziceti ca parinti nu se inteleg.Tu incearca sa'i demonstrezi mamei lui ca esti fata de casa, de fapt, vorbeste cu prietenul tau, vezi ce'i place mamei si ce nu si incearca sa te aproprii de ea cat se poate de mult tine-o ca pe o mama si fa'o si pe ea sa te tina pe tine ca pe o fiica. Un martisor si o cutie cu bomboane nu indulcesc pe nimeni...
In momente tensionante incearca sa fi alaturi de ea si sa ii faci pe plac nici de cum sa afceti un copil sau sa plecati pe afara.
Daca acel baiat la 20 de ani asculta de mami inseamna ca e foarte cuminte si ascultator, dar ar trebui sa fie putin mai tupeist . E clar ca relatia voastra nu o sa ia sfarsit din cauza factorilor externi [Parinti prieteni si altele].Voi va iubiti si asta se vede.
Tu incearca sa fi alaturi de ea si sa o indulcesti cu vorbe si gesturi mici.
Eu cred ca bunatatea se dovedeste prin fapte mici, faptele pe care la fac oamenii in fiecare zi. Incearca sa'i castigi respectul, dar respect'o si tu .
Incearca sa aflii motivul pentru care ea nu vrea ca voi doi sa fiti impreuna.
Si cred ca cel mai bine ar fi sa mergi intr'o zi la ea si sa vorbiti ca de la nora la soacrasi sa puneti ceva la punct. Aveti toata viata inainte nua re rost sa incetati sau sa luati tot dintr'o lovitura.
Sper ca te'am ajutat bafta
Am spus deja motivul.
Si cum sa vb cu ea sa ma apropii de ea cand nu am vorbit niciodata cu ea? Sa ma duc sa intru peste ea in casa sa o intreb ce o apasa? Si parintii mei cu ai iubitului mei se inteleg bine, nu sunt certati.
Poi tocmai mai, cum sa te placa daca tu nu ai vorbit cu ea niciodata Sincer mi se pare absurd. Daca zici ca parinti tai si parinti lui se inteleg de ce nut e folosesti de asta?
Bafta!
Buna idee Poi e simplu sa te bagi cu cineva in seama Prima oara trebuie sa te afisezi cu o fata senina si zambareata, apoi o intrebi ce mai face si de sanatate, incearca sa intri in detalii de'a lungu discutiei, si sa sariti de la un subiect la altu', astfel veti avea o discutie lunga. Nu o da in bara cu subiecte inutile si barfitoare. La inceput cred ca o sa iti fie putin greu pentru ca vad ca o sa ai emotii in fata ei, ti'e putin cam frica? . Pana la urma urmei e ziua ei si e in centrul atentiei si singurul scop pentru care mergi acolo este sa vorbesti cu ea Du-te de dimineata pentru ca mai tarziu s'ar putea sa se aglomereze pe acolo si nu prea o sa te bage in seama.
SI cu toate acestea nu ti'as sugera sa mergi de ziua ei, decat daca e apropriata, pentru ca, pana la ziua ei, s'ar putea intampla o multime de lucruri care s aii scimbe parerea in bine sau in rau.
Acum zi'mi... ea deja are o impresie proasta despre tine?
Nu,iubitul meu mi-a zis ca nu are nimic cu mine personal nici ea nici tatal...
Poi si atunci? Nu are nimic cu tine, doar ca nu te cunoaste asta e toata chestia. Daca baiatul e asa cum l'ai descris, seamana cu cine l'au facut, nu? Incearca sa faci cum am zis, sigur vei vedea ca este o femeie de treaba.
Daca voi va iubiti cu adevarat si aveti o relatie stabila, nu lasati o asemenea "problema" sa va desparta. Incercati sa le demonstrati ca sunteti facuti unul pentru altul si ca va iubiti cu adevarat.
Daca e asa cum zici tu, atunci sa nu lasati nimic sa va desparte si sa luptati pentru relatia voastra.
Pa pa!