De ce sunteti asa rai cu fata? in loc sa o invatat de rau, voi o invatati de bine? nu se poate asa ceva!
da-ti cu ciocanul in cap, incearca sa te sinucizi cu fularul, taie-te cu lama sau cutitul de bucatarie, inghite un pumn de somnifere. fa orice vrei tu.
ce naiba? doar traim in lumea in care fiecare mucos face ce, unde, cum si cand vrea.ne mai mira ceva? nu ar trebui!
de fapt poza ta ma insipra... uita-te la mai multe episoade cu "happy 3 friends" pe you tube si fa ce vezi acolo. cel putin...incearca!
daca nu, arunca-te de la etajul la care locuiesti. poate patesti si tu ca tampitul care s-a aruncat de la etajul 4, pentru ca nu il iubea o fata, si nu a patit nimic.mare bou.trebuia sa urce pana la 10, macar sa stie o chestie. ce naiba? ori suntem pana la capat, ori nu mai suntem!
succes la distrugere!
Tu nu ai nevoie de o metoda ca sa te ranesti fara sa doara. tu ai nevoie de un psiholog.
Am vazut ca tu vreai sa devii emo din cate am vazut. In orice parte in care te-ai taia doare.DEci poti sa te ranesti unde vrei si totusi ''fara sa doara '' ei bine, nu se poate, de fapt daca chiar vrei sa devii emo ar trebui sa vada toata lumea si nu asta vrei? Poti sa te tai pe tot corpul sa arati ca o zebra ca nu exista un loc care sa nu doara.Stii cum ar veni ca tu te tai numai pentru. tine si sa nu se vada...pai daca tu spui asa inseamna ca poti sa te si omori ca tot nu se vede. Nu te supara pe mine, dar oamenii ca tine denota ca nu au respect fata de sine.
In primul rand este absurd sa te ranesti sigur, da in fine, nedureros te intepi cu un ac in varful unui deget, si sangele care iti crurge il intinzi pe tine, glumesc probabil vrei sa iesi in evidenta cu kesta asta, sau sa ii demonstrezi cuiva ceva, si nu este tocmai cea mai buna metoda, orice se rezolva fara sa faci chestii din astea, gandestetede 2 ori inainte sa faci o prostie.Numai Bine!
Te rog spune! Sau măcar spune-mi mie pe privat.
Cunosc cateva metode excelente, insa nu ti le pot spune decat daca ai motive intemeiate sa le folosesti.
SERIOUX întreabă: