| JustMe_8472 a întrebat:

***Funda***Vreau sa aflu ce trebuie pentru a deveni reprezentant AVON. Ma refer: Cati ani trebuie sa ai? Pentru ca eu conosc o fata care are 14 ani si e reprentanta.Trebuie sa ai neaparat buletin. Multumesc:X

Răspuns Câştigător
| corny04 a răspuns:

Trebuie sa ai minim 14 ani ca sa fii reprezentanta AVON

6 răspunsuri:
| JustMe_8472 explică:

Trebuie sa ai neaparat buletin?****

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu.Tu poti face rost de comenzi, poti lua buletinul mamei sau al tatalui si apoi te duci la reprezentanta ta cum ar veni[din orasul/comna ta].La mine in clasa este o fata care este reprezentanta la AVON si are doar 13 dar este de la 12ani deci...

| lisslaura a răspuns:

Pai trebuie sa ai 18 ani dar poate ca fata e pe numele parintilor ca mergehappyFUNDA?

| Anytsa a răspuns:

In mod normal ca sa fii reprezentant trebuie sa ai varsta de 18 ani. Dar poti sa te inscrii pe numele altcuiva ( de exemplu pe numele mamei, tatalui s.a.m.d ).

| ÇåÞşůήϊςå2012 a răspuns:

Dap trebuie sa ai buletin ca sa ai reprezentant AVON.deci normal ca trebuie sa ai peste 14 ani sau chiar 14 ani...***Funda***

| jeeeeeeee a răspuns:

Pai.ar trebui sa ai buletin.dar intra pe site-ul de la avon si te inscrii cu datele mamei sau a unui parinte si.cam intr-o zi te suna o reprezentanta din orasul tau si te va chema la sediu pentru a lua cataloagele si pentru a-i da o copie de la buletin ca sa te poata inscrie.eu asa am facut m-am inscris pe numele mamei si cand m-a sunat reprezentanta i-am spus ca am 13 ani si ca m-am inscris pe numele mamei.pentru mai multe detalii te rog sa ma contactezi la id: love.cristina99
sper ca ti-am fost de ajutor:X