| Rebeeca17 a întrebat:

FUNDA Vreau sa-mi incep viata sexuala, dar mi-e rusine! Nu stiu ce trebuie sa fac, ba chiar mi rusine si sa ma dezbrac in fata prietenului meu!

Răspuns Câştigător
| bLoNnNda a răspuns:

Nu vreau sa zic nimic gen " daca nu esti pregatita nu o face."bla bla.stii si tu asta.Ai zis ca ti-e rusine.Nu trebuie sa te dezbraci in fata iubitului tau in asa fel incat sa se uite la tine.Inchizi becul, te asiguri ca nu e nimic aprins prin camera care sa faca lumina si gata:d Ar fi de preferabil s-o faci noaptea ca ziua orice ai face tot e lumina de afara si nu te vei simti in regula:d Sper ca te-am ajutat:* muolta bafta si sa ne tii la curent cu ce faci, sper sa fii ok:* ai grija de tine si. distractie placutalaughing :*:*

4 răspunsuri:
| diminutiv a răspuns:

Nu-i bai. La oral nu trebuie sa te dezbraci.

| alicia2000 a răspuns:

Daca iti doresti asta cu adevarat si nu o faci din obligatie sau ca ar insista el prea mult, vei scapa de orice rusine.si un sfat:daca te streseaza prea mult cu asta, nu te iubeste.un barbat care tine la tine te va astepta cat timp vei vrea tu.bafta.

| estibaza a răspuns:

Inseamna ca inca nu esti pregatita.
Nu te arunca in bratele oricui.

| pink425 a răspuns:

Intai gandeste-te daca e alegerea potrivita! sa nu regreti pe viitorwinking si Protejativa