1. Laptop :-X :-|
2. Un baiat
3. Un set de argintarie ( inele bratari coliere etc etc)
4. Cred ca ar fi incantata si cu ceva urias de plus :X gen un urs maare...sau stiu eu...
5. Nu mai stiu
Totusi crd ca te-am ajutat cat de cat... Distractie placuta si. poate alegi ceva din lista mea
(Am rasp primaa :X )
Poate un ceas fantezie de genul http://www.crownfashion.ro/......ams-126499 sau un memory stick de 4GB sub forma unei inimioare, este si frumos si util http://www.crownfashion.ro/......%83-883840
Botik... nu mergea sa-ti dau funda.ti-as fi dat ca-i prea tare ideea cu prajitura :X:X:X chiar nu m-as fi gandit la asta . Deci mersi :* Si pentru restul, mersi totodata! Pare mai accesibil cadoul acum >
As zice daca puteti face un panou mai mare cu poze cu voi impreuna.gen un tablou :X pe care sa il tina in brate un ursulet mare... si sa mergeti la ea la usa toate cu ursuletul in brate infasurate intr'o panglica cu fundita e amuzant.:d
Original...daca ea tine la voi, la prietenii eu nu cred ca va face prea multe mofturi incercati si voi daca sunteti asa de multi cu ceva scump... daca vreti un lantisor de aur, o pereche de cercei din aura sau argint daca va tine buzunaru'
da totusi eu cred ca ceva simplut o sa o bucure sincer pe mine asta mar bucura
sau na daca stiti ceva care ii place sau care va spus ca ii place cu ceva timp in urama...
de exemplu eu ma tin de prietenul meu de o luna incoace ca vreau ceva simplut pentru ziua mea de nastere care va fi incurand...si la ce prieteni nebuni am eu sig ma trezesc cu ceva original cum zici tu cgiar daca nu e scupm
daca tine la voi incercati si voi cu un album in care sa aiba poze cu voi, sau daca stiti cum incercati sa ii faceti un calendar cu poze cu voi sau cam la fel niste poze care sa surprinda cele mai importante momente si mai muzante pe care le aveti voi ca sa si le puna pe perete
sau... o surpriza pe care i-am facut-o celei mei bune prietene: prajitura ei preferata e cea cu ciocolata, si am mers, am cumparat o prajitura cu ciocolata de acolo de unde stiam noi ca ii place, si (trebuia sa ne intalnim cu ea) cand ne-am intalnit cu ea pe strada aveam prajitura cu lumanarile pe ea si am pus-o sa sufle, evident ca nu a scapat de ciocolata de pe fata...
un moment de neuitat incercati sa ii oferiti si sigur o sa fie cel mai frumos cadouvam poooooopat:*:*:* vot? funda? nimic?
Ar fi dragut ceva simbolic, daca zici ca are de toate .
Ma gandesc la o poza inramata cu voi toti, dar daca sunteti asa multi ar fi cam putin
Oricum eu as cauta chestii dragute, simbolice