Hei Cori:*! Depinde.Eu am 12 ani si am un prieten.La varsta ta, daca inca nu ti-a placut atat demult de un baiat ca sa fii si sa te saruti cu el, n-are nimic.E foarte bine ca nu ai facut sex, ca nu fumez sau bei.Si eu nu fumez [pentru ca stiu ca nu-i bine pentru sanatatea mea, si voi regreta mai tarziu], nu beau [pentru ca imi afecteaza sanatatea] si sunt vrigina [pentru ca m ise pare ca abia pe la 17-18 ani ar trebui sa nu mai fiu]. Este bine ca este vesela, de treaba, vorbareata de aceea atragi multi baieti probabil ^^.Nu te grabi. Daca vrei a fii cu un baiat fii pentru ca iti place de el.Eu te-as sfatuii sa nu bei, sa nu fumez sau sa faci sex.Ai timp pentru toate astea si mai tarziu. Bafta:*
E simplu. daca iti place de vreun baiat, si iti spune daca vrei sa fii cu el, accepti, si atat .si pe urma il lasi pe el sa vezi daca stie cum sa se poarte cu tine. daca iti place de el cum se poarta, si mai multe chestii. daca tot o sa dai inapoi asa, o sa ajungi la 16-17 ani si nici nu stii cum e sa ai prieten, dar totusi ai avut sute de ocazii
Nu te grabi sa iti faci un iubit ca te vei marita de mica si mai tarziu iti va parea rau, cand era de varsta ta aveam aceeasi problema astazi nu-mi pare rau ca am mai asteptat pentru ca am colege care faceau partea din anturaje si aveau iubiti iar astazi sunt maritate si regreta ca nu si-au facut si ele un viitor, ca nu au terminat studiile.Ai rabdare toate la timpul lor asa este cel mai bine.
@replay Ugerel: da mi-a fost frica ca o sa rada de mine.
-ca nu stiu a saruta
-ca nu am facut sex
-ca nu beau
-ca nu sunt din anturaje din astea
Cred ca toti am fost ca tine gen:toata lumea se saruta si eu nu si trece timpu si eu nu o sa mai mai sarut sau gen:mi-e frica ca ma voi face de ras ca nu stiu ''sa sarut''...in primul rand o sa vn ziua in care te trezesti pleci undeva :la scoala sau in oras si o sa ai si primul sarut(crede-ma ca nu e cine stie ce ). sa nu te gandesti ca nu saruti bine fa ce simti pentru ca daca cineva te place automat pentru el saruti cel mai bine din lume stai linistita si dai bataie. sunt fete care nici la 18 ni nu s-au sarutat si nu pentru ca nu arata bine ci pentru ca sunt rusionoase. BAFTA! sa'i faci praf
ksm1485 întreabă: