anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA`!:-x
heiii fetele, pentru voi cum a fost primul sarut?
ce sentiment ati avut?, inainte sa-l aveti ce credeati de primul sarut?

Răspuns Câştigător
| marilena04 a răspuns:

Pai sa vedem day dreaming
iesisem cu prietenul undv la iarba verde.si am jucat carti.si de la niste pupici mici si multi a devenit unul mai mare :X a fost ft fain oricum. Ce sentiment happy. pai inainte imi era fricahee hee dar trece, doar nu s-a nascut nimeni invatat

4 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Mi-am adus aminte de niste clipe, care nu trebuiau sa se intample(dupa parerea mea)
Asa, deci cum a fost primul meu sarut?
Pai, ce sa zic.Primul meu prieten nu stia cum sa ma ia ca sa ma sarute, si mi-a zis,"vai ce te-as saruta, dar nu stiu cum", iar dupa un minut hop...ma apucat si m-a sarutat, a fost ceva magic, chiar daca a durat putin. Ce sentiment am avut? Pff... mi-am dat seama ca il iubesc!love struck
Inainte nici eu nu stiam cu ce "mananca","cum se face""ce trebuie sa fac"mai exact, Nu stiam nimic!
Dar a fost super ok.
Parca as mai incerca odata, sau daca ma gandesc mai bine...de mai multe orilove struck

Sa fi iubita, scumpalove struck

| Sun life a răspuns:

Pai nu stiu daca se poate descrie in cuvinte.inainte multa frica, nesiguranta, nu stii cum, vai daca o sa rada de mine? intrebairi care puri si simplu nu aveau raspuns.deci a fost asa din senin pentru mine nu pot spune ca a fost foarte specail, nu-mi place baiatul si nu a fost lung plus ca nu eram impreuna. dar chiar daca nu a fost primul reusit al doilea cu o persoana draga a fost de nedescris. tate sentimentele posibile.:* succes

| AngiiiBlake a răspuns:

Primul sarut a fost frumos.Inainte imi era frica de sarut, credeam ca primul sarut va fi urat ca nu stiu sa sarut si imi faceam probleme, dar cand s-a intamplat a fost frumos!

| Pucca_5593 a răspuns:

Poii... sa incepem cu inceputul
eu inainte de primul meu saruutbatting eyelashes mah gandeam ca o sa fie nashpaa si penibil dar dupa aceeeaa l'am vazut cu totul diferit (ma refer la saruut aici )... Mi'a plaaaacut muult si am avuuut o gramada de fluturashi in burticaa :X:X in pluuus dupa aceeea tot eu il pupam pe el... :X:X:X

Fundaa?
big grinbig grin