Pai sa vedem
iesisem cu prietenul undv la iarba verde.si am jucat carti.si de la niste pupici mici si multi a devenit unul mai mare :X a fost ft fain oricum. Ce sentiment . pai inainte imi era frica dar trece, doar nu s-a nascut nimeni invatat
Buna.
Mi-am adus aminte de niste clipe, care nu trebuiau sa se intample(dupa parerea mea)
Asa, deci cum a fost primul meu sarut?
Pai, ce sa zic.Primul meu prieten nu stia cum sa ma ia ca sa ma sarute, si mi-a zis,"vai ce te-as saruta, dar nu stiu cum", iar dupa un minut hop...ma apucat si m-a sarutat, a fost ceva magic, chiar daca a durat putin. Ce sentiment am avut? Pff... mi-am dat seama ca il iubesc!
Inainte nici eu nu stiam cu ce "mananca","cum se face""ce trebuie sa fac"mai exact, Nu stiam nimic!
Dar a fost super ok.
Parca as mai incerca odata, sau daca ma gandesc mai bine...de mai multe ori
Sa fi iubita, scumpa
Pai nu stiu daca se poate descrie in cuvinte.inainte multa frica, nesiguranta, nu stii cum, vai daca o sa rada de mine? intrebairi care puri si simplu nu aveau raspuns.deci a fost asa din senin pentru mine nu pot spune ca a fost foarte specail, nu-mi place baiatul si nu a fost lung plus ca nu eram impreuna. dar chiar daca nu a fost primul reusit al doilea cu o persoana draga a fost de nedescris. tate sentimentele posibile.:* succes
Primul sarut a fost frumos.Inainte imi era frica de sarut, credeam ca primul sarut va fi urat ca nu stiu sa sarut si imi faceam probleme, dar cand s-a intamplat a fost frumos!
Poii... sa incepem cu inceputul
eu inainte de primul meu saruut mah gandeam ca o sa fie nashpaa si penibil dar dupa aceeeaa l'am vazut cu totul diferit (ma refer la saruut aici )... Mi'a plaaaacut muult si am avuuut o gramada de fluturashi in burticaa :X:X in pluuus dupa aceeea tot eu il pupam pe el... :X:X:X
Fundaa?