| Laurici :x a întrebat:

Funda love struck s-au afisat rezultatele la evaluarea nationala si la romana am luat 9.80. Dar am si eu o dilema. La exercitiul acela cu virgula am scris ca izoleaza o constructie apozitionala si era vocativ. La limita de spatiu am depasit 5 raduri, am scris 20. Mie de unde mi-a scazut? Ca, daca scadea de la virgula, scadea 6 puncte. Si mie mi-a scazut 2 puncte. Faceti-ma sa inteleg. Doamna diriginta a spus ca mi-a scazut ca am depasit, voi ce ziceti? Eu stiam ca nu e corecta faza cu apozitia, si totusi nu mi-a scazut thinking

Răspuns Câştigător
| andra151 a răspuns:

Este imposibil sa nu iti fi scazut la exercitiul cu virgula, pentru ca nu este corect. eu am auzit ca nu scade daca depasesti cu 5-6 randuri, de fapt dupa parerea mea nu ar trebui sa scada daca depasesti(asa zic multe profesoare), ci daca scrii mai putin. felicitari pentru nota:*

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu stiu ca nu scade daca depasesti...la aia cu virgula trebuia sa iti scada.nu stiu dc ti-a luat-o drept buna.

norocul tau happy
eu am luat 8.75 la romana.

| BlueBird a răspuns:

Si mie mia scazut ca am depasit waiting ...Asta e tongue...

| BroascaCuElice a răspuns:

:-o nota mare:]]

eu de abia am luat 6, 50 :]]

ti'a scazut pentru ca trebuia sa te incadrezi in limita de spatiu

| Laurici :x explică:

Andra151 : păi dacă mi-o scăzut pentru faptul că am scris greşit la virgulă, de ce mi-o scăzut doar 2 punctuleţe când trebuiau scăzute 6 thinking mulţumesc.

| Nanutzu a răspuns:

Ti-a scazut pentru faptul ca ai depasit, pentru asa ceva tot timpul se scade. Fundita?happy