| iNàяiš a întrebat:

Funda!:X +voturi.atunci cand cineva minte de doua ori chiar daca a promis ca nu o va mai face si e sincer... ce zicetii mai pot avea incredere in el? va rog. un sfat.Eu nu stiu ce sa cred mi s-a intamplat asta a doua oara si nu vreau sa fiu fraiera sa mi se intample si a treia oara. voi ce credeti?!

Răspuns Câştigător
| BadCliché a răspuns:

Buna iNàяiš! happy
Daca cineva te minte o data,apoi zice ca nu o mai face si te minte iar iti recomand sa nu mai ai incredere. In primul rand asigurate ca nu a mintit din motive rezonabile,sa nu suferi sau ceva. Daca te-a luat drept fraiera, iti spun cu toata caldura sa nu mai ai incredere. Daca te-a pacalit o data, nu inseamna ca trebuie sa fi fraiera acelei persoane.

4 răspunsuri:
| D3Dulici a răspuns:

Daca te'a mintit o data sigur o va face si a doua oara si a treia oara,:-s eu te sfatuiesc, sa zici ca el si faci ca tine.Fi cu ochi pe el/ea! succes

| lacrima_9705 a răspuns:

Cred ca fiecare merita a doua sau atreia sansa,nu-mi spune ca tu ai fost mereu sincera, iarta si mai ofera inca o sansa, insa ai grija prietenia se castiga greu si se pierde f repede. Pupici si ai grija ce faci.

| AndreeaSiAndra a răspuns:

El sau ea care te-a mintit nu-ti merita increderea deci nu eu da si incearca sa stai mai departe de el sau ea.

| iNàяiš explică:

Multumesc mult pentru cei care ati raspuns,:Xsunteti niste scumpi:*