Sunt fata dar imi dau cu parerea.Sanii mari nu sunt mereu o calitate.Baietii tot vorbesc ca sanii mai mari sunt frumosi dar trebuie sa gandeasca ca nu vor fii mereu asa.Sanii mari cu timpul se lasa, apar vergeturi pe ei si multe altele in schimb ce sanii mici raman tonici si frumosi.Nu cantitatea e importanta dar calitatea! O fata adolescenta, sau tanara cu sanii mici e draguta, cu sanii mari poate sa atraga mai mult dar cand o sa aiba vreo 50 de ani, cea cu sanii mici tot draguta o sa fie, cea cu sanii mari o sa aiba buricul intre ele Trebuie sa fii pozitiva mereu si sa vezi partea pozitiva a lucrurilor( si eu am aproape 16 ani si ii am mici dar asta nu ma complexeaza
Daca acel baiat te iubeste, nu se va uita cat de mici sau mari sunt sanii, te va iubi pentru ceea ce esti.
Ce varsta ai daca ai pana in 10-11 ani nu e ceva iesit din comun dar daca ai deja 12 ee cam naspa...eu am 12 ani si am o prietena cu niste sani destui de frumusei dar daca cineva te va place te va place si cu sanii mici
Poi...majoritatea baietilor se uita la sani, dar stai linistita ca ce e al tau e pus deoparte (o sa te placa baieti si asa)
Nu trebuie sa ti urasti corpul,asa te a lasat DUMNEZEU,nu sani sunt cei mai importanti,e felul tau de a fi,felul tau de a gandi,e mai important, si daca chiar nu ti plac, iti poti face operatie
Pai oki...deki nu cred ca cont sanii...bine na ca baietii de uita la sani cand aleg o fata dar daca te va place un baiat te va place~! mult noroc
BabeIAm întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: