| 1mist3r a întrebat:

FUNDAAA* care imi poate spune la ce folosesc testele astea initiale? ca am auzit ca se pun la "portofoliu " nostru pentru admitere la liceu...mentionez ca sunt a VIII-a si daca s-ar pune la acel"portofoliu" au o importanta majora? ca anul trecut aia de a VIII-a nu au prins asa numa' noi, si is foarte ingrijorat ca am luat 65 de pct la romana.Asta ni le-au adus si de obicei iau peste 9.si profu cand mi-o spus nota era foarte calm Va roog si mai am 2 probleme:

Decciii azi la lb.romana am facut "izvorul noptii" de L.Blaga Sunt in clasa a VIII-a si am terminat lectia.ne-o predat de pe o carte rosie cu numele "sa dezlegam tainele textului"parca era pentru clasa a VIII-a si maine dam test, din asta si s-ar putea sa dam din cartea aia cum as putea vedea ce ne poate da? adica cateva exercitii de pe cartea >respectiva?:d< cine are acea carte? bagat id Clau_ronaldo09

Si mai am o problemaazi, ne-o adus testele la romana(initiale) si am luat 6 anul trecut mi-o iesit media 9 la rom i-am spus mamei si o zis numai sa invat dar tata de obicei ma cearta cand i-au o nota mica, el nu prea vine pe la scoala ce as putea sa fac? sa-i spun ca am luat 7? ca de fapt am luat 64 de pct sau sa-i spun nota asta?:-ssFundaaaa

1 răspuns:
| Kaichou a răspuns:

Testele initiale nu se trec in catalogbig grin sunt teste sa vada cunostiintele de anul trecut, se face media clasei la materia respectiva tongue si le arata parintiilor...nu te ingrijora, testele initiale nu sunt importantewinking