@IoanaFcm tu cati ani ai? scrii groaznic.
@Kooo, eu una cred ca nu ar trebui sa fi cu el.mai bine incearca sa-l uiti acum, sa nu te mai vezi cu el, sa nu mai vb cu el.ai fi in stare sa accepti sa fi „rezerva"? pentru ca el inca o iubeste pe fosta. poate crezi ca il poti face sa o uite,dar nu e asa.(cel putin eu chiar nu cred ca ai sanse de reusita).
daca vei fi cu el,desi stii ca e indragostit de alta,iti vei da seama ca nu are rost sa ai o relatie cu el, si o sa iti para rau ca ti-ai pierdut timpul.
mai bine bati in retragere de pe acum, sa nu ajungi sa regreti.
Eu zic sa fi cuel si daca incepe sa-si bata joc de tine chiar si ff putin sa te desparti de el cred ca te iubeste si in plus nu prea cred ca o sa-si bata joc de tine pare un baiat cam de treaba daca na vrut sa tina relatii sexuale cu tine altii baieti ar faceo! Mai bine dai o sansa!
Daca ai avea o garantie ca nu ii mai place de ea nu ar fi nici o problema, daca tii la el incearca sa ii joci jocul. Informeaza-te si despre compatibilitatea zodiilor voastre:chir sunt adevarate succes!
Eu tsi-am spus de la inceput sa accepti. Acum acorda-i totusi o ultima sansa. Nu cred ca va face totul din caterinca. Asa ca gandeste-te bine.