| Lollidellaaa a întrebat:

Fundaaaa~.
Hey.In urma cu 2 saptamani am calcat int-o parte.In seara respectiva am mers la doctor piorul umflandu-se destul de rau si durandu-ma ingrozitor. Mi s-a spus ca este o entorsa si l-am avut in ghips. Dupa ce l-am scos piciorul era inca umflat doar ca nu ma mai durea. Dupa 2 zile in care mi-am pus gheata piciorul s-a mai desumfla dar nu de tot.Acum dupa doua saptamani piciorul meu inca mai este umflat.Am gasit pe net un tratamen cu crema de galbenele si tinctura de arnica.Am incercat dar la mine nu a dat rezultate.In cateva zile voi incepe liceul si imi va fi destul de greu sa merg cu piciorul umflat.Stiti vreun tratement sau ceva? Va rog mult de tot ma nevoie de ajutor.

Răspuns Câştigător
| ella369 a răspuns:

Tratament nu stiu. Dar mai devreme sau mai tarziu se va dezumfla singur. Anu' trecut ma fugaream cu o prietena si am calcat stramb. In seara aceea am ramas la ea si am apelat la leacuri babesti( cartof ras si cu spirt pus pe umflatura/varza pisata cu tocatorul) aman2 variantele poti sa le incerci sa ti se desumfle piciorul. Eu atunci nu am apelat la medic deci nici picior in ghips. Ce-i drept a durat pana sa desumflat de tot singurel dar a reusit. Oricum incearca cele 2 leacuri si vezi sa nu faci prea mult efort gen mers mult pe jos, alergat etc. Succes:*

0 răspunsuri: