anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fundaaaa`! vreau sa stiu si eu, fetele voi cum faceti sa nu va mai cada parul`, imi cade mult [asta de obicei toamna, iarna am obs.sad], as vrea sa stiu si ceva natural si daca nu sunt eficiente, cele din magazin msii >multbig grin

5 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Eu iti recomand cu incredere Tinctura de ardei iute. o gasesti la plafar si nu e scumpa. De 2-3 ori pe saptamana, pui putina tinctura pe o discheta demachianta si apoi freci pe scalp, la radacina firelor de par. O sa simti o usoara senzatie de arsura si incalzire dar e prefect normal. Totusi, in prealabil, foloseste putina tinctura pe o parte mica-mica a scalpului si las-o 24 de ore pentru a fi sigura ca nu faci vreo alergie. Daca nu prezinti nici un simptom negativ, go for it. Eu sunt foarte multumita de tinctura asta. Inainte s-o folosesc, adunam cate un pumn de par. Acum abia imi mai cad cateva fire. Deci, succes.

| bublegum a răspuns:

Pai iti faci o masca din
un galbenus de ou
ulei de ricin
lamaie
petrol
si 2-3 fiole vitamina A
(majoritatea le gasesti in farmacie)
dupa ce le pui in bol le amestreci si til pui pe par dupa 1-2 ore iti limpezesti parul cu apa amestecata cu otet de mere
la mine o functionat

| Dee0tzaA a răspuns:

Eu am auzit ca petrolul este cel mai bun, si iti si catifeleaza si hraneste parul.Succes

| EllaGirl97 a răspuns:

Amesteca un ou cu o lingura de ulei de ricin. Aplica acest amestec la radacini, masand usor. Inveleste-ti capul intr-un prosop pentru a pastra caldura si ramai asa timp de 30 de minute. Spala-ti parul cu sampon, apoi usuca-l si aranjeaza-l ca de obicei. Oul este cel mai eficient balsam natural, iar uleiul de ricin grabeste cresterea parului.
Amesteca jumatate de pahar de ulei de masline cu sase picaturi de ulei essential de rozmarin. Maseaza bine scalpul dar ai grija sa ungi si varfurile. Inveleste-ti capul intr-un prosop si ramai asa jumatate de ora. Spalat-ti parul si aranjeaza-l ca de obicei.
Asa cum am spus, oul singur poate fi folosit ca un adevarat balsam de par. Separa albusul de galbenus si bate albusul cu un tel pana se transforma intr-o spuma groasa apoi adauga si galbenusul. Maseaza-ti aceasta spuma in parul curat, dupa spalare, si ramai asa cateva minute. Dupa ce clatesti parul tine-l putin sub un jet de apa rece. Pentru si mai multa stralucire clateste-l cu un litru de apa calaie in care ai dizolvat doua linguri de otet. Nu-ti face griji, mirosul de otet nu va ramane in par.
Paseaza jumatate de banana si amestec-o cu o lingura de ulei de masline si o lingurita de iaurt. Daca parul tau este vopsit, poti adauga si cateva picaturi de vitamina E uleioasa. Aplica acest amestec pe par si lasa-l asa un sfert de ora.
Intr-o cana de apa calda pune o lingurita de miere si una de orez. Amesteca bine si inmoie pieptanul in lotiunea obtinuta. Trece-l de mai multe ori prin parul proaspat spalt, ud apoi lasa parul sa se usuce la aer.
Eu una masca asta o folosesc

| ella_7332 a răspuns:

pai eu mai folosesc din cand in cand ceai de frunze de nucwinking

si da si o nuanta putin mai inchisa la parwinking