| @ll3xXx@NdR@ :x a întrebat:

Fundha! ce credeti voi ca mai are rost pentru mine? NU vreau sa mor dar nu mai am prieteni, nici parintii nu ma mai inteleg, tipul de care imi place nu-i de aici si are si prietena si o cun f bine, nu mai am cu cine sa ies afara, intr-o luna incepe scoala, eu nu am facut nimic vara asta.cu prietenele m-am certat si inapoi am dat de prea multe ori.de data asta nu... m-am luat de fraiera pentru ca am lasat de la mine si eu nu-s asa.sunt mai tupeista dar cu cei la care tin nu prea,. toata lumea ma tradat cu ceva.simt ca numai pot! si nici baiatul de care imi place nu e langa mine pentru ca s-a mutat iar el nu cred ca ma place. voi ce ati face in situatia mea? asa? fara nimenisadsadsad

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cu tipul ala nu prea ai ce face.In afara faptului ca nu e langa tine mai are si prietena.Si asta ar trebui sa te puna pe ganduri.Nu e frumos sa incerci sa darami ceva ce s-au chinuit doi oameni sa construiascawinkingBaietii ca lumea sunt. Putini, dar exista. E treaba ta sa ii gasesti si mai ales sa nu iti pierzi din entuziasm daca nu ii gasesti din prima.Lucruri bune se intampla celor care asteapta
Prietenii. Poate ca e de vina si firea ta cea tupeista.La inceput e ok, dar in timp te saturi de o persoana care incearca mereu sa fie in centrul atentiei. Daca ai decis sa te indepartezi definitv de ele, cauta sa iti faci un alt grup. E pacat sa treaca vara pe langa tine
Parintii. Abia acum am ajuns la ce e mai important.Cu ei ar trebui sa te straduiesti sa ai o relatie mai buna.Crede-ma ca niciun prieten, niciun iubit nu se va ridica niciodata la nivelul unui parinte.Indiferent cat de rau ar fi el.Doar pentru ca ti-a dat viata, ii datorezi atatea.Eu n-am vazut pana acum parintii rai, doar adolescenti rebeli si adulti care nu stiau cum sa manevreze situatia in favoarea lor.Ai rabdare cu eiwinking

| Floreenofficial a răspuns:

Eu sunt in situatia ta si poti sa iti zic ca ma distrez mai bine fara prieteni.rolling on the floor
Daca as iesi afara nu as mai avea timp de muzica de seriale de filme de stat pe net. Come on, sunt atatea lucruri pe care le poti face! happy
Succes!

| traficanta a răspuns:

Eu zic sa prinzi curaj si sa treci peste asta! :->Ca nu merita, esti tanara, o sa gasesti alti prieteni si alti baieti care sa te placa imediat ce va incepe scoala.

| Zenithf a răspuns:

Pai, daca iti spun ca este cineva care de mult vrea sa-ti fie prieten si sa te ajute oricand e nevoie? O sa-mi raspunzi ca sunt tacanit si ca nu ai nevoie de predici din astea. thinking
Si incearca sa-i intelegi tu pe parintii tai un pic, cred ca si ei fac efortul acesta in privinta ta. La urma urmei, pana la moartea lor, ei vor fi persoanele pe care te poti bizui cel mai mult, ei sunt cei care te sustin financiar pana vei termina scoala si inca mult dupa.
Cu putin efort nu cred ca nu vei putea ajunge sa te intelegi cu ei.
Toate problemele astea cu prieteni si iubiti isi vor gasi intr-un fel rezolvarea.

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Si eu m-am certat inainte de a termina scoala cu toate colegele. Acum intru la liceu si nu stiu cu cine voi sta. Imi voi gasi niste fete din alte clase cel mai sigur.
Nici eu nu aveam cu cine sa ies, dar m-am lipit de oricine, am incercat sa fiu ffoarte prietenoasa. Am gasit niste fete cu care nu avea prea multe tangente, iar acum ne intelegem bine.
Toata vara si eu am stat acasa! sad
E urat sa fii singur. Gaseste pe cineva din jurul tau si "lipeste-te" de ea. Daca stai singura mereu nu rezolvi nimic. Toti avem nevoie de prieteni.
Si nu uita ca dupa ploaie soarele apare iar! Puup.

| alexutu001 a răspuns:

Buna, stai linistita incearca sa gasesti o cale, am trecut si eu prin ce treci tu, gadestete ca cei pe care tu i-ai considerat prieteni de fapt ti-au fost dusmani, cei care te-au tradat nu se pot numi prieteni pentru ca prietenii sunt langa tine in orice situatie, si mai gandeste-te ca nu sunt ultimele persoane din lumea asta incearca sa te linistesti pentru o perioada de timp gadestete la aceste lucruri si incearca sa-ti gasesti prieteni care merita prietenia ta, aminteste-ti ca prietenia se dovedeste in timp. sper ca ti-am fost de folos, ai grija de tinehappy

| ana2205 a răspuns:

Poate ca simti ca nu mai ai nici un rost pe aici, dar nu este asa. Daca "prietenii" au vrut sa te faca sa suferi, nu le da satisfactia.Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare, iar mama nu imi dadea nici un sfat, zicea ca eu am cea mai mare vina.Insa nu am vrut sa dau cuiva satisfactia de a ma vedea la pamant.Imi spuneam mereu: pot si singura. Ce-i drept ma ascundeam dupa o masca, toti credeau ca nici nu-mi pasa, dar singuratate aia ma apasa greu. Dar ce vreau sa zic este ca m-am regasit in alte lucruri si am depasit momentul, ca mai apoi prieteni sa vina inapoi fiindca aveau nevoie de mine.Iti dai seama ca de atunci am fost mai rece cu ei.
Daca esti in orasi, plimbate singura prin parcuri, si poate vei zari pe candva de varsta ta, incearca sa te bagi in vorba cu "oameni". Sau cum zicea cineva poti comunica pe chat.
Nu stiu daca te-am ajutat iar daca vrei sa vb lasa-mi un mesaj!
Nu dispera, toate trec!

| Adriana_1102 a răspuns:

Pai in primul rand, trebuie sa rezolvi cumva problema ta cu parintii, pentru ca cea mai buna prietena iti este intotdeauna mama. Acum depinde la ce te referi prin " nici parintii nu ma mai inteleg ". explica'le in toate modurile pana inteleg.
Cu prietenii, pff, nu'i problema, prietenii vin si pleaca, chiar si cei mai buni happy. Reia legaturi vechi, oameni cu care nu ai mai vorbit de mult s'au te'ai distantat, dar cu care odata obisnuiai sa iesi si faze de genul big grin.
Online chat laughing poti sta pe chat si sa gasesti persoane din orasul tau, va imprieteniti, tot tacamu' big grin
Ce vreau eu sa spun este ca nicioata, oricat de grea ar fi situatia nu trebuie sa renunti, trebuie sa fi optimista si intotdeauna cu zambetul pe buze si ai sa vezi ca totul se va rezolva de la sine!
Succes! :*

| alexandrucr a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie sad dar nu ma plang big grin putea fi mai rauwinking

| Deutsa56 a răspuns:

Gandeste-te ca ai o viata inaintehappyo sa inceapa scoala.noi prieteni.Nu merita sa suferi datorita prietenilor tai pentru nu merita. Daca ei chiar vroiau sa suferi nu trebuie sa ii lasi sa vada ca tu suferi.Nu trebuie sa le dai satisfactie.Capu sus! Incearca sa iti faci alti prieteni care sa te accepte asa cum esti. Vorbeste cu parintii tai, spune-le prin ce treci. O sa te asculte si o sa fie alaturi de tine. Iar cu acel baiat. vorbeste pe mess cu el. fA-ti curaj sa ii spui ce simti pentru el si poate cine stie.Nu ar fi prima relatie la distanta! Ai grija de tine!

| AxEL_8633 a răspuns:

Incearca sa gasesti persoane care sa te accepte asa cum esti si daca se intampla sa gasesti si unele care sa incerce sa te schimbe evitale deoarece iti vor face rau.