| Mia999 a întrebat:

Fundita again:Cele mai cool amintiri pentru oracole, am nevoie urgenta de ele:X

1 răspuns:
| trifescugabriela a răspuns:

Pai cum sa iti zic, am o gramada!
Cand eram mica (5 ani) aveam un cel mai bun prieten pe unu Florin si mereu stateam cu el si imi amintesc ca o data am iesit pe afara cu el, si aveam o minge la noi, am inceput noi sa ne jucam cu mingea pana ce am aruncat-o eu calumea si a cazut intr-un tomberon foarte foarte mare la care noi nu ajungeam si nu stiam cum sa o luam de acololaughing asa ca am fost acolo amandoi si ne-am catarat pe un gard pana am ajuns la tomberon si ne-am catarat pe tomberon cu mainile in tomberonul ala si picioarele in aerlaughinglaughing zici ca eram agatati de tomberon (daca ne vedeai radeai) si a venit fratele lui Florin, a venit din spate, si ne-a dat cap in cap pe mine si Florin in tomberonul ala laughinglaughing si ciudat mai mult de atat ne-a impins de picioare si noi am cazut in tomberonlaughing, nici nu mai stiam cum sa iesim de acolo, pana la urma am iesit si am ajuns acasa...cand m-a vazut mama a zis ca put rau de tot si m-a pus sa fac o baie.in ziua aia noi nu am mai iesit afara si fratele lui Florin a fost pedepsit laughinglaughing pentru ca in loc sa ne ajute sa luam mingea el ne-a aruncat in tomberon rolling on the floor! (cam asta e una din cele o mie de amintiri ale mele)laughing

Sau imi amintesc ceva de la gradi: cand eram la gradi imi placea un tip pe nume Ciofoaia Alexandru si intr-o noapte l-am visat si am ajuns la gradi si am trecut pe langa el si i-am zis "te-am visat azi noapte" si el a inceput sa rada si a venit la mine si mi-a zis "esti nebuna" laughing

Mai am o gramada de amintiri dar ii las si pe altii sa iti mai spuna cateva!