| teddutzu a întrebat:

*-=FUNDITA=-* Am 12 ani si as vrea sa-mi gasesc ceva de lucru in vara urmatoare (cand o sa am 13 ani). As vrea o slujba nu foarte grea. CAT MAI USOR. Am o conditie fizica destul de buna si sunt din Bucuresti. Sa nu credeti ca-s nebun, dar ma plictisesc toata vara happy.

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La 13 ani nu poţi munci, limita legală e de 15 aşa că mai ai de aşteptat! Baftă!

| Teodora20 a răspuns:

Buna! Ai putea incerca sa te angajezi ca reporter la ziar. Adica sa aduci noi informatii, noi barfe. Chelner, la fel de bine sau ajutor la o firma (de orice fel). Sper ca te-am ajutat!

| KiduJoJole a răspuns:

laughing nu jtiai ca nu se angajeaza copii decat dupa 15 ani laughingsi servici nu mai cu juma d norma? ar fi o solutsie sa-ti gasesti o slujba de dadacabig grin. Nu castigi foarte mult... dar asta ar fi o solutsie dk nu vr sa muncesti la tsara. big grin

Dar si-asa tu ai tot timpul din lumea sicknu te gandi la munk de pe acum ca dp o sa regretihee hee. am si eu un prieten care tot asa s`a dus vara asta sa munceasca la tsara si venea cu cate 4 mil si nu era multsumit ca era si greu sa muncesti iti dai seamaoh go on