| angelica_6253 a întrebat:

Fundita! Am o intrebare.banuiesc ca ati auzit de nr asta 072666666666666666 cica e nr lu dracu e vrajeala nu-i asa am sunat raspunde si inchide ce nr e asta se poate sa fie de la o firma ceva sau chiar de la vodafone nr?

Răspuns Câştigător
| Anonim134 a răspuns:

Nr asta nu exista...sau daca ai zis ca raspunde si inchide, s'ar putea sa fie un nr facut de o firma sa fraiereasca oamenii'_winking

14 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Oo da, e lu' dracu pentru ca are 18 cifrehappy hai ma, cine crede prostiile astea?
cocalari care n-au ce face; rad pe seama oamenilor naivi.oh go on

pa, pa.

| traficanta a răspuns:

Frate lasa-ma cu intrebari de genu' asta si vedeti-va de treaba voastra straight face nu va mai jucati cu chestii d-astea straight face

| paramore a răspuns:

:-o
e al meu
eu sunt draqlaughing

| BroascaCuElice a răspuns:

laughing
doar primele 10 cifre se i'au in considerarelaughing
deci e un nr obisnuithappy
poti incerca la orice nr sa pui ultima cifra de mai multe ori si sa vezi ca sunahappy

| CokoStar a răspuns:

Pune numarul sub urmarire.

| anduta160 a răspuns:

Nu am auzit am auzit de 666 dar nu de acel numarlaughing

| inginer a răspuns:

Scumpi, cati anisori ai de crezi asemenea prostii?

| LaMijto a răspuns:

Se poate sa fie numarul oricui si nu exista dracu'/satana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer cred ca de la vre un cocalar din asta si are chief de glume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ala este hahahaha numai rasul e de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numarul adevarat este 0726666666, cifrele in plus adaugale la numarul tau si suna-te sa vezi ca merge, deci e un fakewinking, dar daca vrei suna-ma pe mine ca nu am sa-ti inkidwinking :* 0729426039

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pisss pe el de nr e vrajeala e fake toata trebuie fratilor am sunat si eu si am lesinat de ras am ras de cocadracu ala de am cazut pe jos... dai in *** ca e varza...bafta.allz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A sunat un prieten si i-a spus ce a mancat azi prietenul respectiv, cu ce era imbracat, ce chiloti are, l-a intrebat de ce se descalta(atunci l-a testat prietenul) ...cineva ne priveste totusihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat