| Andreea_1209 a întrebat:

Fundita...Asta vara am fost cu un baiat. M-a invitat in oras si am acceptat.Pt ca imi era rusine nu am mers singura, ci cu o colega din clasa.In fine, el a intarziat vreo zece minute si cand dadeam sa plec a venit.Am mai vorbit si ne-am trezit cu colegii lui pe cap(veneau spre noi). ei erau la o zi de nastere a unui coled de-al lor.Eu am sarit gardul parcului si am plecat, el m-a rugat sa mai raman. dar am plecat. Dupa m-am intalnit cu colegii lui si ma tot intrebau daca il mai plac si daca ne-am sarutat.eu le-am spus ca nu-l mai plac si ca nu ne-am sarutat(doar ca sa scap de ei, nu neaparat ca nu-l mai placeam). el a aflat si nu ma mai placut (aflase ca nu il mai placeam)dar eu spusesem asa doar ca sa scap de colegii lui. in fine, a trecut vara, am inceput scoala si el se batea cu o colega de-a mea si eu l-am aparat si a spus:"Asta inca ma mai place". In fine, intr-o zi am dat cu pumnul in el si am inceput sa ne batem. el nu dadea prea tare dar, totusi el este baiat.acum este zapada si el ma bulgareste, ma tranteste in zapada si de exemplu la sfarsitul orelor ne-am batut cu zapada, ne-am trantit si la un moment dat i-am zis: "Nu mai da te rog. Te rog..." Si a stat vreo cateva clipe pe ganduri, imi zambea( aproape tot timpul imi zambeste, mai putin atunci cand dau tare in el) si dupa a dat cu bulgarele (nu chiar inspre mine, m-a ocolit)

Credeti ca ma mai place? Va rog spuneti-mi.Credeti ca va accepta sa ne impacam, pentru ca eu (am uitat sa va spun) vreau sa-l intreb asa: "Ma mai placi sau nu? Spune-mi ca sa stiu.Nu mai pot trai asa. Deci da sau nu" El va raspunde si daca zice da il voi lua in brate si daca zice nu il voi intreba: "De ce? De la ce s-a intamplat asta vara?"

Credeti ca ma mai place?

Credeti ca va accepta sa ne impacam?

P. S Fundita

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cred ca nimic din aceste probleme nu ar fi fost atat de grave, daca pur si simplu te duceai la intalnire singura. E super naspa sa te duci la o intalnire si sa vezi ca partenerul iti baga pe gat o a treia persoana. Te simti prost, ca si cum tu ai fi neintresant si a adus un clovn care sa o distreze
Poate ca ar trebui sa vorbesti cu el intre patru ochiwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crezi ca exista vreun baiat caruia ii plac fetele batause?
Uite o intrebare interesanta pentru tine: http://www.tpu.ro/......cateodata/

| Lynnaedsalvatore a răspuns:

Hmmm..., ce sa zic? ce zodii sunteti? skoatetzi la iveala feminitatea, cu pumnii n-o sa-l atragi in nici un caz! NU TE DU SII SPUNE DIRECT, n-o sa te alegi cu nimic altceva decit cu dispret din partea lui, si atunci TU vei fi de vina! Baietzii nu iubesc fetele usuratice (sau care par, e tot aceeasi)! I-al cu incetishorul
SuCcEs!

| ioana_6047 a răspuns:

Ma place, m-a placut, ma va placea etc etc...in primul rand ca orice baiat vrea sa vada la o femeie /fata feminitatea, iar la tine este absenta.Placutu' asta al vostru se rezuma la lovituri? Adica tu trebuie sa il faci sa isi dea seama ca il placi cu adevarat prin vb frumoase.Noi nu avem de unde sa stim daca te place baiatu ala pentru ca nimeni nu stie ce este in inima lui cu adevarat doar el! In loc sa va trantiti si sa fiti chiar asa copilarosi mai bine v-ati privi in ochi si v-ati marturisi ceea ce simtiti unul pentru celalat.Prin jocurile astea el o sa te considere mai mult o amica si ai grija nu confunda fraza " de la ura la iubire este doar un singur pas" cu "de la pumn la iubire este doar un singur pas". Ai grija cf!happy

| escene a răspuns:

Eu as zice dupa ce terminatii orele de exemplu si va mai bulgariti sa ii zici brusc ca ai chef de un suc sau ceva si daca vrea sa mearga cu tine si acolo ai putea sa vorbesti cu el...ar trebui sa vorbesti cu el ca sa afli ce simte, desi doar pentru ca se joaca cu tine nu inseamna ca te mai place...deci succes!*

| Muceas a răspuns:

Buna!

Brigaela si Ioana au dreptate, UNII baieti vor feminitate, dar altii nu. straight face Isi doresc doar sa rada cu o fata. Exista cateva sanse sa se impace cu tine dar stai, de ce ne intrebi pe noi? Fii curajoasa si intreaba-l. Daca nu vrea asta e. Balta are multi pesti. happy

Succes!