| angelica_6253 a întrebat:

Fundita!
BUNA Seara! Care este cel mai bun test de sarcina ( ca marca) si cine l-ati facut daca v-a dat raspunsul corect indiferent de raspuns sa mi-l recomandati sa-l achizitionez si eu. Testul de sarcina( de sange)HCG este bun, adica este sigur 100%? Adica sa arate pe rezultat ca e negativ si el sa fie pozititv este posibil sa se intample? Eu am un c. m neregulat imi venea la o luna si jumatate si au trecut 2 luni si daca e sa o iau dupa cum imi venea c. m. (la o luna si jumatate) inceputul luni ianuarie este ultimul c. m. De cand nu mi-a mai venit am facut un test (One Test)dupa 14 -17 zile de la contact sexual, dupa o luna si ceva de cand nu mi-a mai venit si saptamana trecuta am facut unul la 5 dimineata Sure Check ambele iesind negative exista o posibilitate sarcina? Daca pana saptamana viitoare nu imi vine ma duc la ginecolog sau daca este sigur testul HCG mi-l fac pe acesta.

Va multumesc!

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Si eu am patit sa nu imi vina o luna,dar daca ambele teste ti-au iesit negatine eu zic ca nu puteau sa dea gres,eu iau teste tot de la o-zone si sunt bune,dar nu ai face rau daca ai merge la un ginecolog,poate e ceva ce nu functioneaza bine acolo si trebuie sa te tratezi! aceste intarzieri pot sa apara si de la stres, de la nervi, aminteste-ti daca ai avut ceva probleme in ultimul timp care te-au solicitat pentru ca aceste intarzieri pot aparea si din aceasta cauza!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista test sigur 100%. Siguranta unui test este cea indicata pe ambalaj (in jur de 98-99%). Dupa parerea mea, Surecheck si Barza sunt cele mai bune. Dar numai daca le faci corect: adica din prima urina de dimineata si la minim 21 de zile de la contactul sexual. Asadar primul test este complet lipsit de relevanta, dar celelalte doua ar trebui sa fie in regula.

| annaliana a răspuns:

Stai linistita ca nu ai ramas.Intr-o luna si ceva,daca erai gravida puteau sa iti apara starile de rau(ameteli, greturi, varsaturi).Pe testele de sarcina scrie ca iti pot descoperii sarcina din primele 3 zile.