Sincer nu ar trebui sa arati "online" ca esti sad, asta ti-ar face si mai mult rau. Dar... e alegerea ta.
"Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele…"
"Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba... "
"There are 2 cand of persons: who love me and who can go to hell..."
"Fiecare cuvant e o speranta in plus... fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!"
"E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…"
Acestea sunt preferatele mele, nu stiu daca asta iti trebuie dar poate o sa-ti place:
-Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar nu in inima pentru ca colo te efli tu.
-Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.
-Ce bun actor poate fi omul! se preface ca este fericit si rade, dar nimeni nu stie ce este in inima lui
-toate trec, insa nimic nu trece fara sa lase urme
-frumusetea ochilor nu consta in culoarea lor ci in felul in care te privesc
-viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte
Pai uite aici este un site cu ce statusuri vrei tu, le gasesti toate ce vrei:
http://www.yahoostatus.ro/statusuri.php
orice status vrei si daca ceva mai inventez si eu ceva pe loc:))
aaa...
am o viata grea, prin care nu trece nimeni, nu am prieteni si nu am chef sa vorbesc cu nimeni, nu vreau nimic pe acest pamant, vreau doar dragostea ta:D
daca am o viata grea, nu am prieteni si nu vorbesc cu mine, de ce tocmai tu te-ai gasit sa te indragostesti de mine?
da vezi ca nu am prieteni, am o viata grea de ce nu ma ajuti si tu un pic?
funda?
Am învăţat că nu e nevoie să schimbăm prietenii, dacă înţelegem că prietenii se schimbă.