| SunshineLove a întrebat:

Fundita celui care imi explica! ieri mi-am dezinstalat din greseala C-Media 3D Audio driver sau configuration nu m stiu sigur (dau si vot daca imi explica cineva pls care e diferenta) si am tot incercat sa mi'l downloadez de pe net (am scris pe google C-Media 3D Audio driver/configuration) am incercat de pe multe site-uri sa mi'l downloadez, mi l'am si downloadat, dar nici'unul n-a avut efect.adica dupa ce l'am downloadat. nu s-a vazut nimic schimbat si sunet tot nu am avut. DC? de unde il pot downloada calumea, ca sa imi mearga? sad fundita promit! daca imi explica cineva si imi da un site d pe care pot downloada calumea. :*

Răspuns Câştigător
| odo89 a răspuns:

Cauta pe cd-ul placii de baza sau descarca un program ce iti cauta driverele automat, iar tu descarci decat partea de sunet. Diferenta dintre cele 2 este ca unul dintre ele este driverul care ofera sunetul, iar cealalta mica aplicatie este mixerul placii de sunet.

| SunshineLove explică (pentru odo89):

Mersi de rasp, dar s-a rezolvat deja happy l-am gasit pe cdul placii de baza big grin

2 răspunsuri:
| CiuLiTz a răspuns:

Buna mi s-a intamplat si mie la fel, dar nu am din pacat cd-ul placii de bazasad, spuneti-mi niste pasi ca sa il fac inapoipuppy dog eyes, am downloadat ogramada de prog ex(cmd..., cmedia...), dau fundita caruia ma ajutapuppy dog eyes