Uital. Nu te combina cu fostul/fosta Regula de aur. Nu iese nimic bun. Daca nu ma crezi incearca si o sa vezi. Si nu scriu mai mult ca deja incep sa rimez.
Buna dede,
1. cum adica il iubesti din nou? cand erai cu el sau cand v-ati despartit nu il mai iubeai? incearca sa pui o ordine in ceea ce simti si sa delimitezi cumva prioritatile tale.
2. o relatie serioasa, in care cei doi se iubesc, nu se termina atat de sec precum ati terminat-o voi doi.
daca vrei neaparat sa il recuceresti incearca sa vorbesti cu el, sa afli ce isi doreste si el, ce simte pentru tine, cum se simte dupa despartirea de tine; incercati sa purtati o discutie serioasa fara jocuri cu masti pentru ca va faceti mai mult rau. dupa ce vorbesti cu el, cantareste situatia si vezi daca mai merge relatia voastra, daca interesele voastre se intalnesc sau nu.
multa bafta
Ei una iti zic sa mai incerci adica sa-l intrebi din ce cauza numai vrea sa fii-ti impreuna si sper sa te ajute BAFTA
Buna
Nu cred ca problema e asa complicata pe cat incerci tu sa o faci.
In primul rand.cheama-l la o cafea, in oras, si intoarceti problema pe toate partile ei. cum ar fi. de ce? ce l-a facut sa nu mai vrea? dar discutia trebuie bazata pe sincertiate. daca se va ascunde de raspuns, inseamna ca nu te merita. esti o fata frumoasa, dupa cum zicea si el.ai tot viitorul in fata.
mult succes totusi
Pa-pa.
Parerea mea, nu sunteti destul de copti pentru o relatie. Eu spun sa-l inviti la o cofetarie, sa vorbiti si sa va dati seama ce este intre voi. Chiar daca o relatie serioasa ar fi prea mult pentru voi, exercitiul facut aduce experienta si experienta castigata acum va va ajuta mai tarziu.