| spOOki96 a întrebat:

Fundita! Cine imi da cele mai tari si bune idei+ imagini legat de Scoala non violenta! Daca imi dati cele mai tari imagini si texte va dau fundita oriunde vreti voi si vot si orice mai vreti.Am nevoie urgent! Pls

Răspuns Câştigător
| LOSTfan a răspuns:

Doar arate-le ce s-ar alege din viitorul lor daca ar continua cu violenta. Arate-le imagini cu oameni care ajung dupa gratii, isi pierd familia sau slujba si chiar mai rau. Ce este mai grav, este faptul ca toate acestea incep de la scoala si din pacate, in ziua de azi, chiar din gimnaziu... Arate-le aceste lucruri daca doresti sa-i faci sa inceteze cu violenta sau daca te referi la cum ar aratea o scoala fara violenta, atunci arate-le imagini pasnice cu elevi care, desi par pasnici, se pot distra in propiul lor fel.
O scoala nonviolenta ar fi aceea in care fiecare isi poate exprima liber parerea, fara sa-si faca griji ca X si Y nu vor fi de acord cu el si il vor "cotonogi", cum se zice mai nou.
Cat despre imagini si texte, cred ca gasesti imagini bunicele atat online cat si la biblioteca.

Cu stima,
Lost Fan.

1 răspuns:
| spOOki96 explică:

Promit ca dau funde la toti care au raspunsuri foarte bune!