| USERname_1596 a întrebat:

>Fundita!big grin<

Buna TPU!

Ei bine, sa fiu sincera am abonament la Vodafone pe familie si in general platim 80 LEI(800 de mii de lei vechi) si euwhistling am accesat net`ul si acum ne-a venit sa platim 125LEI(1 milion 250 de mii de lei vechi) si parintii sunt suparati pe mine.

Au spus ca trebuie sa strang banii pana la sfarsitul verii ca sa`mi platesc costul suplimentar!chatterboxchatterboxchatterboxchatterboxchatterbox(de fapt ar fi trebuit sa platesc mai putin ca s`a scumpit si din cauza TVA`ului, deci trebuie sa strang 45LEI(450 de mii de lei vechi ).

Mentionez ca am doar 13 ani si nu primesc bani de buzunar, alocatie sau chestii din astea.Cate o suta de mii de lei vechi de la bunicu` din joi in paste.

Eu mai trebuie sa dau 400 de mii de lei vechi pentru o tabara si m`am gandit ca as putea sa nu mai merg si sa pastrez banii, dar chestia asta nu mai poate fi luata in considerare pentru. ca am dat deja 500 de mii si nu se mai returneaza.

Cum as putea face rost de bani?

Pe 24 luna asta e ziua mea dar in general nu prea primesc bani, mai ales ca anul` asta parintii nici nu`mi organizeaza ziua de nastere pentru ca "Nu avem nevoie sa trebuiasca sa mergi si tu tot anul cu cadouri!", si "Nu pot ca eu vin acasa abia la 16:00 dupa amiaza!".

Orice sfat e bine venit!

Multumesc!>big grin

Răspuns Câştigător
| LoveMe a răspuns:

Pai iti poti ajuta parintii prin casa facand mult mai multa curatenie, cerandu`le bani pentru ca te`ai straduit,. etc etc Iti mai poti ajuta vecinii facandu`le cumparaturi(celor in varsta) sau curatenie, poti face pe bona, stai cu animalele, orice!:*
De asemenea si pe la bunici daca stau la sat ajuta`i in gradina sau cu animalele astfel strangi si de la ei ceva banuti!:*
atat am eu in minte acum, insa daca mai imi vine ceva te anunt!:*

La multi ani!:*:*

Funda?sad

2 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Du-te pana la bunici si vezi poate strangi niste bani de la elbatting eyelashes

| Giulia_7302 a răspuns:

Du-te pe la vecini si fa munca si fa-ti rost de bani.Sau daca ai un magazin in apropiere.