Daca vei recurce la sinucidere nu il vei mai vedea vreodata. Sinucigasii ajung in iad si nu acolo unde foarte probabil este unchiul tau, in Rai. Aminteste-ti de el, de cat de bun era el, de momentele frumoase petrecute cu el. Fii sigura ca el este Acolo sus si te priveste si te pazeste si se gandeste la tine. El va fi mereu alaturi de tine. Nu trebuie sa te gandesti ca este un dezastru ca el a trecut pe cealalta lume, poate a ajuns intr-un loc mai bun. Stiu ca si eu l-am pierdut e unchiul meu cand aveam vreo 11-12, nu pot zice ca locuiam in aceiasi casa, dar il iubeam si el la fel pe noi. Stiu ca am fost cu cateva zile la el inainte sa decedeze. Parea a fi ok, s-a dus dupa aia sa faca o operatie si din pacate, sistemul asta bolnav l-a ucis. Operatia simpla a reusit cu succes insa a luat din spital o boala care l-a omorat. Odihneasca-se in pace. Era un om minunat sunt convins ca si unchiul tau era la fel de bun. Nu trebuie sa-l uiti, gandes-te doar ca este intr-un loc mai bun si ca mereu te va veghea chiar daca tu nu il mai poti vedea, el este acolo sus si se gandeste la voi si vede lucrurile care le faceti si este mandru de tine. Numai bine iti doresc.
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: