| Mandy a întrebat:

Fundita:*mi-au iesit foarte multe cosuri de o vreme in coace, de obicei nu aveam.Si nu stiu ce sa mai fac.Ma enerveaza cand ma trezesc dimineata si mai vad unul at wits' endAstept sfaturi intr-adevar folositoare.Merci

6 răspunsuri:
| al3xutza a răspuns:

Cati ani ai? ti ai inceput viata sexuala? deoarece cam pe atunci iti apar cosuri daca nu mai faci sex dupa mult timp. iar daca esti la varsta de 12, 13 sau 14 ani sa stii ca este din cauza adolescentei! nu te panik si sa stii ca, crema de galbenele este foarte buna acea naturala nu toate porcariile! mss ca m ai lasat sa te ajut happyhappyhappy fundita?

| snowflake a răspuns:

Incearca cu betadina, se cumpara de la orice farmacie, da-ti pe cos si lasa toata noaptea, sau vit A, au rolul de a usca cosul happy

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Buna :*

Hmmm...cosurile? O problema? fa ceai de musetel si stai cu capul deasupra dar sa nu uiti sa iti pui un prosop peste cap... mie asa mi-au trecut cosurile de pe fata si acum nu mai am nimic nimic iar daca nu iti trece cu ceai de musetel iti recomand sa iti dai cu aloe natural( natural=aloe de la tine de acasa, din ghiveci) iar daca nu ai ia un pui de aloe de la cineva si planteaza-l la tine acasa

sper ca ti-am fost de ajutorlove struck fundita?

| Mandy explică:

Astept noi sugestii...ma refer retete"de la bunica" sa ceva in genu astahappy

NOname
| NOname a răspuns:

N-o sa-ti scriu retete de la bunica, ca sa nu te nenorocesc din greseala.;) Avem noroc, ca in ultimii ani stiinta a avansat foarte mult, si acum exista zeci de tratamente extrem de bune si nu foarte costisitoare. Nu mai suntem nevoiti sa folosim leacurile babesti (desi unele sunt chiar bunicele).
Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

| mmeee79 a răspuns:

Am o prietena care era plina de cosuri si mi-a spus ca a folosit Aknesol si chiar a dat rezultate(e de la farmacia naturista), deci chiar nu mai avea cosuri, vreo 2-3. Zynerit e bun iar, un prieten a folosit si s-au dus toate aproape. Dar nu la toti a functionat... poate sa te dezamageasca.ca si prieteniihappy
Nu stiu, intreaba la farmacie naturista.sau doar la farmacie.

Eu mi-am dat doar cu parerea, dar iti urez mult succes:*!