| caty94_6251 a întrebat:

Fundita pentru cel mai bun raspuns >- am 15 ani si am 44 de kg...mananc cam de 2, 3 ori pe zi si iau si vitamine dar tot nu ma ingrasstraight face...imi puteti da niste sfaturi in leg cu ce sa mananc sau ce sa fac sa ma mai ingras?

3 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,pai incearca sa mananci mai mult, si cate putin dupa ora 6

| Laviutzza a răspuns:

SI eu am 14 ani jum. si am 46 de kg.Arat foarte bine asa, si chiar mi-as dori si eu 1 kg 2 pentru ca nu imi strica.Dar am vazut atatea la televizor incat mi-am schimbat parerea despre ingrasatstraight face.Cel mai bine ar fi sa te accepti asa cum esti pentru ca sunt sigura ca arati bine, si nici nu e o metoda sa te indopi cu mancare doar ca sa fi putin mai plinuta.Te pup dulce:*:*:*si sper sa renunti la aceasta varianta pentru ca nu e o optiunehappyhappyhappy

| summer12 a răspuns:

Si eu am fost f slabutza mult timp in adolescenta. iti recomand sa mananci normal, cat vrei, cat poti, ai grija sa mananci sanatos, nu te indopa cu cipsuri pentru ca n-ai sa faci rost decat de niste celulita.
si cel mai important e sa faci sport. eu am facut genoflexiuni in fiecare zi si mi-am mai implinit picioarele. now i look normal big grin