1. Depinde si de personalitatea fiecaruia, de cum priveste prietenia; poate ca tie ti se pare normal sa mai lasi de la tine pentru ea dar ei nu. Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui ca ai vrea ca si ea sa mai lase de lea ea uneori. Intr-o prietenie, sinceritatea si increderea sunt foarte importante.
2. Am citit intrebarea de ieri, din cate ai povestit, nu merita sa stai sa iti faci sperante pentru la anul, mai bine cauti pe altcineva, de ce sa stai sa suferi si sa visezi atat?
Hei. Despre prietena ta nu prea stiu ce sa spun, nu stiu ce fel de persoana ii [dar si asa putea sa vina pentru ca si tu la randul tau ai lasat tot si ai avut si febra si tot ai iesit cu ea afara, deci aici poti sa vezi cine-ti e prieten si cine nu]
Daca si el te iubeste foarte tare o sa vrea sa fie cu tine si vara viitoare, dar daca nu inseamna ca ii place sa se joace cu sentimentele tale.
Deci P.S.- Daca tine la tine asa de mult o sa faca rost de adresa ta de mess sau de nr. tau numai ca sa te intrebe -ce faci?-,,,