Parerile sunt impartite!
Parerea mea, ca jurist, este ca sunt folositoare. Am vazut foarte multe cazuri cand divortul a decurs civilizat, dar s-a impotmolit la partajul bunurilor.
Inafara faptului ca partajul in instanta costa mult si poate dura la fel, se ajunge si la acuze, scandal, ura etc si prin contractul prenuptial se evita aceste situatii neplacute.
O zi buna!
Nu inseamna neaparat ca esti convins ca, candva va veti desparti, dar trebuie sa fii precaut.Nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul
Bun atunci ma gandesc si eu asa. Daca tu ajungi la casatorie cu 3 milioane de euro in cont, 3 case, 5 masini si ea/el nimic, si dupa 15 ani divortezi si nu ai acest contract atunic iti cam ei gandul de la cam jumate.Si la divort poti ajunge si din cauza ta.Nu e vorba ca nu ai incredere in persoana cu care te casatoresti, dar tu ai incredere in tine.Adica esti sigur ca nu vei gresi tu.Si apoi nu tie ciuda ca ramai cu jumate ca ai fost atat de increzator in persoana cu care te casatoresi dar in tine nu.Asa ca eu sunt de acord cu contractul prenuptial de ce nu. E o treaba tot mai des intalnita.
AndaAndore întreabă: